Psikopat öğretmenler

night_blue46

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 1200 3200mhz 8x2 DDR4 Ram Sapphire Radeon RX560 Asrock A320m
Meslek
Öğrenci
Merhaba.
9. sınıfım. Okulda hocalar çok sorunlu baştan beri anlatim okula yeni başladık 2 ay Almanca gördük. Hoca hazırlayabildiği kadar zor yazılı hazırladı Almanca sınıf ortalaması 40 matematik sınıf ortalaması 60. resmen bu varlıklar düşük almamızdan zevk duyuyor. 1. dönem 2. matematik yazılım Full tüm sorular doğru hocanın bana verdiği puan 75. Neymiş işlem yokmuş. Velimi çağırttırdım yazılımı görmek istedim yazılımın Full olduğundan emindim ve haklıymışım. Baktık işte yazılıya ya örneğin puan kırdığı bir soruda cevap anahtarıyla benim kağıdımdaki yöntem aynı işlem aynı sadece düzeni farklı bundan bile puan kırmış. Sınavda arkamdaki bakmıştım gizlice gittiğimiz yollar aynı onun 2 yanlışı var o 92 aldı ben 75 aldım ve hocalara puan eklemeleri için ısrar ediyoruz -birçok okul puan ekliyor- kul hakkı diyorlar. Bir de sanki kendilerinin bu yaptığı kul hakkı değil o kadar çalışmışım gerçekten Full yazılıya 75 verilir mi? Dün yazılı tarihleri açıklandı 6 gün sonra yazılı var (deprem bölgesindeyiz) derse girme zorunluluğu yok çoğu kişi evde çalışıyor. Bugün edebiyatçı gelmiş dersime gelmeyenleri sözlü notuna 20 vereceğim ya bu notlar üniversite sınavını da etkiliyor. Bir de 10 soru klasik hazırlayacaklarmış. Yazılıyı zor hazırlıyorlar baştan savma da kontrol ediyorlar notu basıyorlar. Bir de evdekilerle uğraşıyorum. Bir hoca 2 ay okula gelmiyor ve bedavadan da maaş alıyor bu kul hakkı değil de yazılılarımıza puan ekleme mi kul hakkı? Bıktım artık şu okuldan. Mümkün olsa hiç okumam. Kendimi başka alanlarda geliştiririm ama ailem izin vermiyor bu hocaları falan şikayet edebilme imkanımız var mı?

Şu numarayı da arayabilirsin.

444 0 632.

"Sınavda arkamdaki bakmıştım gizlice gittiğimiz yollar aynı onun 2 yanlışı var o 92 aldı ben 75 aldım"
Full beklediğin sınav da arkandaki 92'lik kapıda ezberleyecek kadar bakabiliyorsan, öğretmeni de dinlemek lazım diye düşünürüm.

"Bir hoca 2 ay okula gelmiyor ve bedavadan da maaş alıyor "
Bu konuları konuşmak için de 14 yaşlarında olduğu varsayarak bi 8-10 senen olduğunu belirtmek isterim.

Üniversitedeyim, daha bile sıkıntı. Mat3 dersinden 100 üzerinden 2 aldım, elektronikten 1 aldım. Matematik sınıf ortalaması 18 falandı. Sınıfın %60 dersi 4.kere alacak. Bölüm başkanı gidin dilekçe falan verin mezun olamazsınız diyordu geçen 🤣

Üniversitedeyim, daha bile sıkıntı. Mat3 dersinden 100 üzerinden 2 aldım, elektronikten 1 aldım. Matematik sınıf ortalaması 18 falandı. Sınıfın %60 dersi 4.kere alacak. Bölüm başkanı gidin dilekçe falan verin mezun olamazsınız diyordu geçen 🤣
Hocam notunuz yüksek bu arada. Elektronik Devrelerden 0-0 aldım Sınıf ort 13-7'ydi. 80/2 geçen vardı.
Üniversitede çok daha fazlasını yaşıyorsun. Tavsiyem müdür yardımcısı ile konuş düzeltemezse dilekçe verip başka hoca tarafıdnan okunmasını isteyebilirsin. Ufak şeyi hemen cimere kadar taşımaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı