Psikopat sapıktan bir kızı korumak

Böyle bir şey yapsanız siz suçlu durumuna düşersiniz, en mantıklı çözüm yolu polise müracaat etmek.

Öyle yapacağız büyük ihtimalle

hesabını kapatmayı denemiş zaten bir kaç ay sonra açtığında yine devam etmeye başlamış bir başkası yüzünden kendi özgürlüğünü kısıtlamakta can sıkıcı bir durum yani

Neden cevap veriyorsunuz? Yok para istemek yok şu şehre git demek falan. Instagram'ını kapatsın hiçbir şekilde iletişime geçmesin.
dostum gittiği şehirde kızın okuduğu şehir veya çevre ilde akrabası ablası üniversitesine kadar biliyor oraya falan yani

Fiziksel takip var sanırım.
belki de vardır bilmiyoruz beklenilebilecek hareket

Bulunduğu ilde polise gidecek en kısa vakitte ama sanmıyorum güzel bir sonuç alabileceğimizi ülkenin bu tarz durumlarda nasıl sonuçlar verdiğini görüyoruz en iyisi bireysel kendimizi savunmak bana göre

Son düzenleme:
"ben bu adamı bulup evire çevire dövecem ondan sonra suçlu duruma düşeceğim diyorsanız" adamın açık vermesini bekleyin.

"ben bu adamı bulup evire çevire dövecem ondan sonra suçlu duruma düşeceğim diyorsanız" adamın açık vermesini bekleyin.
aynen kim olduğunu bulmamız yeterli olurdu da artık engelleyip kapadık hesabı bir daha olursa polise gidilecek kız istemiyor öyle olmasını

aynen kim olduğunu bulmamız yeterli olurdu da artık engelleyip kapadık hesabı bir daha olursa polise gidilecek kız istemiyor öyle olmasını
Çok basit şekilde adama phishing de yapabilirsiniz. Ama adamın da az saf olması gerek.

ATM'den para attıysa dekontta hangi saatte atıldığı gözükür ve o saatteki kamera kaydını polis incelerse şüpheli bulunur. En mantıklı yol polise başvurmak.

ATM'den para attıysa dekontta hangi saatte atıldığı gözükür ve o saatteki kamera kaydını polis incelerse şüpheli bulunur. En mantıklı yol polise başvurmak.
Peki büyükşehirdeyse ve bir sürü ATM varsa?

TCK 123/A Israrlı Takip Suçundan Uzaklaştırma Tedbir Talepli savcılığa dilekçe verin. Hürriyete karşı suçlara giriyor. Hakkında şikayete bağlı soruşturma başlatılınca savcılık bütün bilgilerini açığa çıkaracak. Şüpheli kısmına "Faili Meçhul" yazın. Ayrıca cinsel tacize de girebilir cinsel muhtevalı eylemler söz konusuysa onu da ekleyin dilekçeye. Kuzeniniz 15 yaşından küçük ise çocukların cinsel istismarına da girebilir. Bunları belirtin.

Dilekçe örneği ektedir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-06 210559.png
    44,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
İşin yasa dışı boyutuna gelirsek o kişi eğer biraz çabuk kanan biriyse phishing falan yaparak hesabına erişebilir ve belki de kim oldupunu bulabilirsiniz.

Muhtemelen tanıdık biridir akraba, arkadaş falan, polise gidin bulsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…