Psikopat sapıktan bir kızı korumak

Böyle bir şey yapsanız siz suçlu durumuna düşersiniz, en mantıklı çözüm yolu polise müracaat etmek.

Öyle yapacağız büyük ihtimalle

Arkadaşım bu tip insanlar hastalıklı insanlardır. Biz tabii ki ekran başından tam olarak sizlerin duygularınızı hissedemeyiz ve nasıl bir durum içerisinde olduğunuzu algılayamayız bu yüzden yanıtlarımız biraz zayıf kalabilir sizin nazarınızca. Ancak bahsettiğiniz durumun tek çözümü var. Kaybolmak. Ortalıktan kaybolduğunuz an size nasıl ulaşacak? Evinize gelecek hali yok ya? Durum çok basit. Bahsettiğiniz kişi Instagram hesabını kapatsın veya kullanmayı bıraksın. Yeni bir hesap açsın ve kendi isim ve soyismi bu hesapta bulunmasın. Bu şekilde rahata erebilir. Ayrıca iş ciddi boyuta binerse ailesine anlatıp polise gidebilir. İnsanları ölümle tehdit eden şahıslar bile serbest bırakılırken böyle bir meselenin umursanacağını dahi sanmıyorum.
hesabını kapatmayı denemiş zaten bir kaç ay sonra açtığında yine devam etmeye başlamış bir başkası yüzünden kendi özgürlüğünü kısıtlamakta can sıkıcı bir durum yani

Neden cevap veriyorsunuz? Yok para istemek yok şu şehre git demek falan. Instagram'ını kapatsın hiçbir şekilde iletişime geçmesin.
dostum gittiği şehirde kızın okuduğu şehir veya çevre ilde akrabası ablası üniversitesine kadar biliyor oraya falan yani

Fiziksel takip var sanırım.
belki de vardır bilmiyoruz beklenilebilecek hareket

Bulunduğu ilde polise gidecek en kısa vakitte ama sanmıyorum güzel bir sonuç alabileceğimizi ülkenin bu tarz durumlarda nasıl sonuçlar verdiğini görüyoruz en iyisi bireysel kendimizi savunmak bana göre

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle, bugün kuzenimle otururken bana bir konuyu açtı kendisi kız ve peşinde bir sapık var ve bu sapıklığı geçip psikopatlığa girmiş derecesinde artık. Bir yılı aşkın süredir bulunduğu ilden onu birden fazla fake Instagram hesabından DM'e tutuyor kızın kim olduğunu biliyor fakat kendisi hakkında asla bir bilgi paylaşmıyor. Bir gün kendisini bulabilmek adına para atmasını istemiş fakat adam o kadar akıllı ki kendi hesabından değil ATM'den para transferi gerçekleştiriyor takip edilmemek için. Birden fazla kez farklı iller söyletilip oralara dahi gitmiş bunları canlı anlık olarak fotoğraflarla gösteriyor kendisi etraftan bir de çok fazla bir bilgiye sahip kuzenim hakkında. Sabah gece fark etmeksizin rahatsızlık ve fazlası buluşmak için birden fazla yolu denemiş fakat böyle biri tehlikeli yani bununla görüşme değil bulunduğu ilde bile denk gelmesi fazlasıyla tehlike arz ediyor ilerleyen vakitlerde kötü bir haberle karşılaşmamak için artık polise gitmeyi düşünüyor fakat uzun sonuçlanacağını biliyor. Sizden yardım diliyorum Instagram adresi veya mail adresinin baş ve son bir harfinden IP'si vs bulunabilir mi ya da kendisine bir trojan atılıp açık edilebilir mi, bulunabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
"ben bu adamı bulup evire çevire dövecem ondan sonra suçlu duruma düşeceğim diyorsanız" adamın açık vermesini bekleyin.

"ben bu adamı bulup evire çevire dövecem ondan sonra suçlu duruma düşeceğim diyorsanız" adamın açık vermesini bekleyin.
aynen kim olduğunu bulmamız yeterli olurdu da artık engelleyip kapadık hesabı bir daha olursa polise gidilecek kız istemiyor öyle olmasını

ATM'den para attıysa dekontta hangi saatte atıldığı gözükür ve o saatteki kamera kaydını polis incelerse şüpheli bulunur. En mantıklı yol polise başvurmak.

TCK 123/A Israrlı Takip Suçundan Uzaklaştırma Tedbir Talepli savcılığa dilekçe verin. Hürriyete karşı suçlara giriyor. Hakkında şikayete bağlı soruşturma başlatılınca savcılık bütün bilgilerini açığa çıkaracak. Şüpheli kısmına "Faili Meçhul" yazın. Ayrıca cinsel tacize de girebilir cinsel muhtevalı eylemler söz konusuysa onu da ekleyin dilekçeye. Kuzeniniz 15 yaşından küçük ise çocukların cinsel istismarına da girebilir. Bunları belirtin.

Dilekçe örneği ektedir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-06 210559.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-06 210559.png
    44,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
İşin yasa dışı boyutuna gelirsek o kişi eğer biraz çabuk kanan biriyse phishing falan yaparak hesabına erişebilir ve belki de kim oldupunu bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı