- Makaleler
- 1
Videonun "Psikopat nedir?" kısmını izlemeni öneririm. Ayrıca kimin, neyden korktuğunu nasıl bileceksin?Kan görünce bayılan tipler kendine psikopatım diyor ya![]()
Videonun "Psikopat nedir?" kısmını izlemeni öneririm. Ayrıca kimin, neyden korktuğunu nasıl bileceksin?Kan görünce bayılan tipler kendine psikopatım diyor ya![]()
Ne alaka? Psikopat olmak havalı mı?
Bende öldürmezdim hocam.1 kişi yerine 5 kişi kurtarmak zaten en mantıklı karar. Bunu düşünmeden vermek lazım. Hitler konusunda ise-cani diyebilirsiniz ama- Hitler'in yaşaması lazımdı. O yüzden öldürmezdim.
Büyüyünce en büyük düşmanım olacak olsa bile bir çocuğa zarar vermem.28 puanla psikopat olduğumu öğrendim.
Bu arada hitler testi için yorumum şu olurdu. 6 milyon insan ölecek olsa da hangimiz bir bebeği boğup öldürebiliriz ki? Hem öldürsek de Yahudiler ileride başımıza çullanırdı.
Kolay kolay hiçbir test %100 doğruluk oranını içermez, özellikle insan psikolojisi ile ilgiliyse. Hissettiklerimiz, düşüncelerimiz bir anda değişebiliyor.Bu test %100 doğru değil bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.