Psiphon 3 güvenilir mi?

Şu anlık işime yarıyor ama güvenlik açısından ne gibi problem çıkartabilir sağlıklı güvenilir VPN pek bilmiyorum tavsiye ederseniz sevinirim.

Virüs olabilir indirdiğin yerlerde programın kendisi sıkıntılı olabilir vb. ücretsiz VPN sağlayıcıları kaliteli olmuyor ülke kısıtlaması vb. olduğundan. Benim tavsiyem Hotspot Shield olur ben en çok bundan memnundum fakat ben ücretsiz versiyonu kullanmamıştım. Sosyalde korsana destek yok. Ama sen ufak bir araştırma ile Full hale getirebilirsin programı :D.

Birkaç yıldır çeşitli sebeplere kullandım. Özellikle Wikipedia kapalıyken ödev hazırlamak için çok kullandım. En hızlı ülke deyince bağlandığı yer kafasına göre oluyor ben direkt Almanya'ya bağlanıyorum bence daha iyi oluyor. Hız olarak internetim zaten yavaş. Pek bir şey fark etmiyor olsa gerek. Genel VPN yavaşlığı var tabii.
Herhangi bir şekilde dosya şifreleme ile falan karşılaşmadım. Herhangi bir hesabım da çalınmadı. Bilgisaayrımda tespit ettiğim ya da etkisini fark ettiğim kötü amaçlı bir yazılım da olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı