PSN 2AD kodu ve hesap güvenliğini arttırma

Essmagni

Centipat
PSN hesabıma dijital oyun aldığım için 2AD eklemeye karar verdim. Fakat kod gelmedi telefonuma. Baktım ki bir sürü kişi aynı sorunu yaşıyor genel bir problem. Bu 1 kere olacak bir şey değil belli ki. Hesabımın güvenliğini başka türlü nasıl arttırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2AD'yi telefon numaranızla mı yaptınız? SMS gönderimiyle alakalı bazen sıkıntılar olabiliyor diye duymuştum ben de. Google Authenticator gibi bir uygulamayla da denenilebilir.

Hesabın güvenliği için yapılabilecek temel şeyler şunlar olabilir:
  • Güçlü, tahmin edilmesi zor, farklı tür karakterlere sahip bir şifre oluşturmak.
  • Mağaza satın alımlarının son aşamasında parola denetimi yapmasını istemek. (Ayarlar -> Hesap Yönetimi -> Hesap Bilgileri -> Cüzdan -> Satın Alma Ayarları'ndan giriş bilgilerinizle girdikten sonra Satın Alımda Şifre İste? seçeneğini Evet yaparak açabilirsiniz.)
  • Güvenmediğiniz, bilmediğiniz herhangi birine/siteye hesap bilgilerini kesinlikle girmeyerek.
  • Hesabınızın bağlı olduğu mail adresi için de aynı özeni göstermek oldukça kritik (İyi bir şifre, 2AD, vb.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…