PSN hesabı süresiz askıya alındı

RagnarRg

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. PSN hesabım süresiz askıya alındı, onayım olmadan EA Play üyelık çekıldı. 1 yıllık mail attım ödeme geri yapılmadı karta harcama itirazı oluşturdum, şimdi hesabı askıya aldılar, itirazı şu an bankadan iptal ettim fakat hesabı açılması için ne yapmam lazım? Yardımlarınızı rica ederim.

PSN in geri ödeme politikası çok sıkı hocam. Satın aldığın oyunu indirdikten sonra hiç oynamasan bile iade yapamıyorsun. Geçmiş olsun başınıza gelen olay için.

Konuyu anlayamadım. Hesabınızdan onayınız olmadan paket satın alındı 1 senelik (abonelik bulunuyordu da yenileme zamanı mı geldi yoksa?) siz de bunun için mail atıp, bankaya harcama itirazı oluşturduğunuz için mi askıya alındı? Metinden öyle bir anlam çıkıyor.

Yoksa hesabınız askıya alındı ve o sürede mi üyelik alındı.

Konuyu anlayamadım. Hesabınızdan onayınız olmadan paket satın alındı 1 senelik (abonelik bulunuyordu da yenileme zamanı mı geldi yoksa?) siz de bunun için mail atıp, bankaya harcama itirazı oluşturduğunuz için mi askıya alındı? Metinden öyle bir anlam çıkıyor.

Yoksa hesabınız askıya alındı ve o sürede mi üyelik alındı.
Evet otomatik abonelik olmuş bende iade istedim yapilmadi , harcama itirazı açtım şimdi network hessabi askıya aldılar , bankadan itirazı çektim şuan ama ne yapmam lazım baska

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı