PSN hesabına girilmiyor

Demircan2007

Centipat
Daha fazla  
Ocak ayında hazır indirimler varken BF 1 alayım dedim. Baktım PlayStation'da %90 indirim var. Sepete ekledim ama oturum otomatik kapanmış ve hiçbir şekilde giremiyorum nedeni de 2Ad'yı mesaj yerine authenticator app yapmam. Ve aptallığımdan dolayı bir authenticator app'e de eklemedim şu an ortada kaldı. Çok değerli bir hesap değildi ama vaktinde ucuza birkaç oyun almıştım ve bir PlayStation cihazım yok sadece telefondan kullanıyorum ama yakında almayı da planlıyorum. Bir çözümü var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-03-06-20-29-40-479_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-03-06-20-29-40-479_com.android.chrome.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam koda erisemiyorum kısmı ile denediniz mi? Trouble Receiving Code kismindan bir bakın, belki eposta ile veya telefon numarası ile giriş yapılabilir.

Hocam koda erisemiyorum kısmı ile denediniz mi? Trouble Receiving Code kismindan bir bakın, belki e-posta ile veya telefon numarası ile giriş yapılabilir.

Bir daha bakarım ama sanırım öyle bir seçenek yok sadece yedek kodla giriş var ve bende öyle bir şey olduğunu bile bilmiyordum.

O zaman geçmiş olsun hocam, kodlara erişim yoksa giremezsiniz ki o hesaba. Destek de bu konularda yardımcı olur mu emin değilim açıkçası.

Neyse yapacak bir şey yok. Zaten hesapta ücretli olarak sadece Jedi Fallen Order vardı çok da bir şey kaybetmedim. Desteğe daha önce e-posta yolu ile başvurmuştum bana bazı sorular sordular cevapladım geri dönüş olmadı. Az önce bir daha attım bu sefer Arapça yazılar çıktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı