Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 580 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 PSN hesabımın şifresini unuttum. E-posta adresi ve PSN ismimi biliyorum. Şifre değiştir deyince güvenlik sorusuna yöneltiyor. 2 senedir hesaba girmiyorum. Destek ekibine girince saçma sapan yönlendirme yapıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Nasıl alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2024
PSN hesabımın şifresini unuttum. E-posta adresi ve PSN ismimi biliyorum. Şifre değiştir deyince güvenlik sorusuna yöneltiyor. 2 senedir hesaba girmiyorum. Destek ekibine girince saçma sapan yönlendirme yapıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Nasıl alabilirim?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.458 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 Gerald_Emo dedi: PSN hesabımın şifresini unuttum. E-posta adresi ve PSN ismimi biliyorum. Şifre değiştir deyince güvenlik sorusuna yöneltiyor. 2 senedir hesaba girmiyorum. Destek ekibine girince saçma sapan yönlendirme yapıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... PlayStation Network şifrenizi değiştirme veya sıfırlama Unutmanız halinde PlayStation Network (PSN) şifrenizi web üzerinden veya PlayStation konsolunuzdan sıfırlayabilirsiniz. www.playstation.com
Gerald_Emo dedi: PSN hesabımın şifresini unuttum. E-posta adresi ve PSN ismimi biliyorum. Şifre değiştir deyince güvenlik sorusuna yöneltiyor. 2 senedir hesaba girmiyorum. Destek ekibine girince saçma sapan yönlendirme yapıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... PlayStation Network şifrenizi değiştirme veya sıfırlama Unutmanız halinde PlayStation Network (PSN) şifrenizi web üzerinden veya PlayStation konsolunuzdan sıfırlayabilirsiniz. www.playstation.com
Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 580 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 GeForce GTX 1060 dedi: PlayStation Network şifrenizi değiştirme veya sıfırlama Unutmanız halinde PlayStation Network (PSN) şifrenizi web üzerinden veya PlayStation konsolunuzdan sıfırlayabilirsiniz. www.playstation.com Genişletmek için tıkla... Oraya giriyorum seçiyorum ama doğru düzgün seçenek sunmuyor Gmail ile kanıtları atabileceğim Sony yetkilisi var mıdır?
GeForce GTX 1060 dedi: PlayStation Network şifrenizi değiştirme veya sıfırlama Unutmanız halinde PlayStation Network (PSN) şifrenizi web üzerinden veya PlayStation konsolunuzdan sıfırlayabilirsiniz. www.playstation.com Genişletmek için tıkla... Oraya giriyorum seçiyorum ama doğru düzgün seçenek sunmuyor Gmail ile kanıtları atabileceğim Sony yetkilisi var mıdır?