PSN kardeşliği nasıl çalışıyor?

Mahmutdx

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşımla ikimizde de PS5 var. Bu kardeşlik olayını yapmak istiyoruz ama ilk defa bunu duyduk. Bazı sorularimiz var...

1. Arkadasım PS Plus alırsa bende kullanabiliyor muyum?

2. Arkadaşım FC 25 alsa bende oynayabilir miyim?

3. Aynı anda aynı oyunu ikimiz Online oynayabilir miyiz?

4. Ne tür şeyler ban sebebi nelere dikkat etmeliyiz? Bu kardeşlik olayını tavsiye eder misiniz?

Arkadaşımla ikimizde de PS5 var. Bu kardeşlik olayını yapmak istiyoruz ama ilk defa bunu duyduk. Bazı sorularimiz var...

1. Arkadasım PS Plus alırsa bende kullanabiliyor muyum?

2. Arkadaşım FC 25 alsa bende oynayabilir miyim?

3. Aynı anda aynı oyunu ikimiz Online oynayabilir miyiz?

4. Ne tür şeyler ban sebebi nelere dikkat etmeliyiz? Bu kardeşlik olayını tavsiye eder misiniz?
Tam olarak ne anlama geliyor psn kardeşliği? Bendede ps5 var ama ilk defa duydum. Aynı hesabı kullanmak gibi birsey mi

2 kişinin hesap bilgilerini birbirine verip 2 cihazda da 2 hesabın açık olması gibi birşey diyebiliriz..
Sanırım söyle birsey var, eğer iki ps5dede main hesap aynı olursa ve bunda ps plus olursa, ayarlarda çevrimdışı oynama ve paylaşım gibi bir ayar var. Bu durumda ps5deki diğer hesaplar da ps plusun online oylamasında ve diğer kullanıcının oyunlarından yararlanabiliyor diye biliyorum(fc25 arkadaşında varsa aynı hesabı ps5inde açıp arkadaşının hesabından indirip sonra kendi hesabına geçip oynayabilirsin). Ayrıca sadece ps plusu olmayan kisi ps plusu olandan değil, ps plusu olan ps plusu olmayandan yararlanabilir diye biliyorum

Sanırım söyle birsey var, eğer iki ps5dede main hesap aynı olursa ve bunda ps plus olursa, ayarlarda çevrimdışı oynama ve paylaşım gibi bir ayar var. Bu durumda ps5deki diğer hesaplar da ps plusun online oylamasında ve diğer kullanıcının oyunlarından yararlanabiliyor diye biliyorum(fc25 arkadaşında varsa aynı hesabı ps5inde açıp arkadaşının hesabından indirip sonra kendi hesabına geçip oynayabilirsin). Ayrıca sadece ps plusu olmayan kisi ps plusu olandan değil, ps plusu olan ps plusu olmayandan yararlanabilir diye biliyorum

Benim anladığım ise, benim cihazımda ana hesap arkadaşımın ki olacak, aynı şekilde arkadaşımın cihazında ana hesap benim ki olacak..

Bilen birisi şu konuyu aydınlatsa mükemmel olacak..

PSN kardeşliği her iki konsolda aktif olursa. Arkadaşın ve sen her oyunu oynayabilirsin, aynı anda online oynayabilirsiniz. Ban olayı felan yoktur gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Sadece arkadaşın senin hesabını kendi konsola ekleyip psn kardeşliğini aktif edecek bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı