PSN kardeşliği nasıl yapılır?

Daha fazla  
Selamlar, PSN kardeşliği nasıl yapılıyor? Arkadaşımın hesabımını kullanıcı olarak ekledim. Örnek veriyorum arkadaşımda Ragnarok var ama benim profilimdeyken ücret çıkıyor halen oyunda. Onun profiline girip indirip kendi profilime geçiş yapınca oynayabiliyorum. Oyun süresine benim hesabıma yazıyor kupalar vs vs. Doğru mu yapmışım yoksa eksik yaptığım bir şey var mı anlayamadım. Bir de mesela bir Online oyun aldık ikimiz tek hesaba, aynı anda 2 kişi Online olarak oyunu oynayabilir miyiz? Arkadaşımın cihazda PS5 benim de PS5. arkadaşınız hesabını ana hesap yapın demişler ama nasıl yapılıyor bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşının cihazında senin hesabın ana, arkadaşının hesabı yan hesap olacak. Senin cihazında da arkadaşının hesabı ana hesap, kendi hesabın yan hesap olmalı. Kendi cihazınızda karşı tarafın ana hesap olması gerek yani, yoksa paylaşım olmuyor.

Ayarlarda "Konsol paylaşımı ve çevrimdışı oynama" seçeneği var, bunu açarsan hesap ana hesap olur çünkü bilgilerini çevrimdışı olarak kaydediyor.

Ana hesap yan hesap olarak nasıl ayarlayacağım? 2 hesapta girili hocam şu an da PS'ye

@SSutterflyeffect
PS'nin sitesinden alıntı;
  1. ayarlar > kullanıcılar ve hesaplar > diğer > konsol paylaşımı ve çevrimdışı oynama bölümüne gidin.
  2. etkinleştir veya devre dışı bırak öğesini seçin.
Bu işlemi konsolda ana hesap olarak kullanacağın hesabın ayarlarından yapman lazım. Ana hesap olacak.

Onu yaptıktan sonra arkadaşımın kendi hesabından aldığı oyunlar benim kendi hesabımda gözükür mü yoksa yine onun hesabına geçiş yapıp sonra kendi hesabıma geçip mi oynamam gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…