Maalesef hocam onu da denedim. Papara Sanal kart'ı kaydedebildim, umarım satın alım yaparken sorun yaşamam.Hocam bu sorun ön ödemeli kartlarda olabiliyor. Hesabınıza bakiye eklemeyi deneyip bakiyenizi kullanarak satın alabilirsiniz.
Ben Papara ile sadece PS Plus alırken sorun yaşıyorum. Onu da hesabıma para ekleyip oradan alarak çözdüm.Maalesef hocam onu da denedim. Papara Sanal kart'ı kaydedebildim, umarım satın alım yaparken sorun yaşamam.
Arkadaşım bunun herhangi bir çözümü yok, 6-7 ay boyunca sorunsuz kullandığım ininal kartımın herhangi bir kart bilgisi değiştirmeme rağmen 2 ay önce hata vermeye başladı. İninal kartı tercih sebebim ise garanti banka kartıma hata veriyor olmasıydı, şimdi ise 6-7 ay önce sürekli sorun veren Garanti Bankası'nın kartını sorunsuz kullanıyorum. Adres bilgisi falan falan hepsi sallama cevaplar bu sorunun tek kaynağı var o da PS Store. Tek yapman gereken mevcutsa farklı kart denemen. Bu arada ininal için sanal kart oluşturup paranı bu sanal karta atıp satın almayı dene %50 ihtimalle sorunun hallolur. Bir de internet sitesi üzerinden hata alıyorsanız bir de PS4 içindeki mağazadan satın almayı deneyin ya da PS4'den satın alıyorsanız internet sitesinden almayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.