PSN Store İninal "Kart geçersiz" hatası

Arkadaşım bunun herhangi bir çözümü yok, 6-7 ay boyunca sorunsuz kullandığım İninal kartımın herhangi bir kart bilgisi değiştirmeme rağmen 2 ay önce hata vermeye başladı. İninal kartı tercih sebebim ise Garanti banka kartıma hata veriyor olmasıydı, şimdi ise 6-7 ay önce sürekli sorun veren Garanti bankasının kartını sorunsuz kullanıyorum. Adres bilgisi falan filan hepsi sallama cevaplar bu sorunun tek kaynağı var o da PS Store. Tek yapman gereken mevcutsa farklı kart denemen. Bu arada İninal için sanal kart oluşturup paranı bu sanal karta atıp satın almayı dene %50 ihtimalle sorunun hallolur. Birde internet sitesi üzerinden hata alıyorsanız birde PS4 içindeki mağazadan satın almayı deneyin yada PS4'den satın alıyorsanız internet sitesinden almayı deneyin.

Arkadaşım bunun herhangi bir çözümü yok, 6-7 ay boyunca sorunsuz kullandığım ininal kartımın herhangi bir kart bilgisi değiştirmeme rağmen 2 ay önce hata vermeye başladı. İninal kartı tercih sebebim ise garanti banka kartıma hata veriyor olmasıydı, şimdi ise 6-7 ay önce sürekli sorun veren Garanti Bankası'nın kartını sorunsuz kullanıyorum. Adres bilgisi falan falan hepsi sallama cevaplar bu sorunun tek kaynağı var o da PS Store. Tek yapman gereken mevcutsa farklı kart denemen. Bu arada ininal için sanal kart oluşturup paranı bu sanal karta atıp satın almayı dene %50 ihtimalle sorunun hallolur. Bir de internet sitesi üzerinden hata alıyorsanız bir de PS4 içindeki mağazadan satın almayı deneyin ya da PS4'den satın alıyorsanız internet sitesinden almayı deneyin.

İkisinden de hata alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı