PSN Store İninal "Kart geçersiz" hatası

Yuny

Kilopat
Makaleler
2
Bu forumda açılan bazı konulara baktım ama sorun çözülmedi. Bir çözümü var mı?

Hocam bu sorun ön ödemeli kartlarda olabiliyor. Hesabınıza bakiye eklemeyi deneyip bakiyenizi kullanarak satın alabilirsiniz.

Hocam bu sorun ön ödemeli kartlarda olabiliyor. Hesabınıza bakiye eklemeyi deneyip bakiyenizi kullanarak satın alabilirsiniz.
Maalesef hocam onu da denedim. Papara Sanal kart'ı kaydedebildim, umarım satın alım yaparken sorun yaşamam.

Maalesef hocam onu da denedim. Papara Sanal kart'ı kaydedebildim, umarım satın alım yaparken sorun yaşamam.
Ben Papara ile sadece PS Plus alırken sorun yaşıyorum. Onu da hesabıma para ekleyip oradan alarak çözdüm.

Arkadaşım bunun herhangi bir çözümü yok, 6-7 ay boyunca sorunsuz kullandığım İninal kartımın herhangi bir kart bilgisi değiştirmeme rağmen 2 ay önce hata vermeye başladı. İninal kartı tercih sebebim ise Garanti banka kartıma hata veriyor olmasıydı, şimdi ise 6-7 ay önce sürekli sorun veren Garanti bankasının kartını sorunsuz kullanıyorum. Adres bilgisi falan filan hepsi sallama cevaplar bu sorunun tek kaynağı var o da PS Store. Tek yapman gereken mevcutsa farklı kart denemen. Bu arada İninal için sanal kart oluşturup paranı bu sanal karta atıp satın almayı dene %50 ihtimalle sorunun hallolur. Birde internet sitesi üzerinden hata alıyorsanız birde PS4 içindeki mağazadan satın almayı deneyin yada PS4'den satın alıyorsanız internet sitesinden almayı deneyin.

İkisinden de hata alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…