PSP 3004 vs 8 GB RAM

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle konuyu nereye açacağımı bulamadığım için konu dışı bölümünü seçtim. Asıl konuya gelirsek; oyun oynamayı seven biriyim ve şu an APU sistem kullanıyorum. Kendisi şu an 1x8 RAM'e sahip. Bundan 10-15 gün sonra bir 1x8 RAM daha alabilirm ya da bir PSP 3004 alabilirim (2. el). PSP 3004'ü almak isteme sebebim seyahat ederken oyun oynamak vs. Sizce hangisi daha mantıklı olur? PC'de oynadığım oyunlar: Minecraft, GTA 5, FH4, Fortnite, ETS 2, CS:GO, Rocket League ve Valorant. PSP alırsam Tekken 6, GTA vc, gran turismo, FIFA 14 ve Spider-Man 3 oynamayı düşünüyorum.

Merhaba. Öncelikle konuyu nereye açacağımı bulamadığım için konu dışı bölümünü seçtim. Asıl konuya gelirsek; oyun oynamayı seven biriyim ve şu an APU sistem kullanıyorum. Kendisi şu an 1x8 RAM'e sahip. Bundan 10-15 gün sonra bir 1x8 RAM daha alabilirm ya da bir PSP 3004 alabilirim (2. el). PSP 3004'ü almak isteme sebebim seyahat ederken oyun oynamak vs. Sizce hangisi daha mantıklı olur? PC'de oynadığım oyunlar: Minecraft, GTA 5, FH4, Fortnite, ETS 2, CS:GO, Rocket League ve Valorant. PSP alırsam Tekken 6, GTA vc, gran turismo, FIFA 14 ve Spider-Man 3 oynamayı düşünüyorum.

Eğer çok seyahat ediyorsanız PSP almayı düşünebilirsiniz. Onun dışında PSP oyunlarını oynamayı gerçekten istiyorsanız gene PSP almayı düşünebilirsiniz. Ancak bu dediklerim dışında 8 GB RAM almanız daha mantıklı çünkü zaten PC'de istediğiniz oyunu oynarsınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Eğer çok seyahat ediyorsanız PSP almayı düşünebilirsiniz.

Yılda 2 defa şehir dışına çıkarım ancak arkadaşlarıma ve başka ilçelere çok giderim.

Onun dışında PSP oyunlarını oynamayı gerçekten istiyorsanız gene PSP almayı düşünebilirsiniz.

Hocam YouTube'da PSP de Minecraft ve GTA San Andreas gibi oyunları oynadıklarını gördüm bunlar gercek mi? Gerçek değilsede sorun değil FIFA, pes, Spider-Man 3 ve Tekken 6 oynarım yeter bana.

Yılda 2 defa şehir dışına çıkarım ancak arkadaşlarıma, başka ilçelere çok giderim.

Hocam YouTube'da PSP de Minecraft ve GTA San Andreas gibi oyunları oynadıklarını gördüm bunlar gercek mi? Gerçek değilsede sorun değil FIFA, pes, Spider-Man 3 ve Tekken 6 oynarım yeter bana.

Gerçek. PSP'de bir sürü oyunu oynuyabiliyorsunuz internete PSP oyunları(İngilizcesi de olur) yazıp aratırsanız PSP için hangi oyunlar olduğunu görebilirsiniz. Ancak benim dediğim gibi bir yerden sonra sıkılabilirsiniz, ha sıkılmayabilirsiniz de. Bilgisayar için önünüzde geniş bir yelpaze olacağı için sıkılma ihtimaliniz zaten yok :D. Not: Minecraft'ı bilmiyorum ama vardır 3000 serisinde GTA serisi ve diğer dediğiniz seriler zaten var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı