PSP 80020148 Hatası

asum812

Kilopat
Daha fazla  
Geçen günlerde elime bir PSP geçti. Aldığım arkadaşta sorunsuz çalışıyordu. Bende de bir süre sorunsuz çalışmaya devam etti ta ki yeni oyun yüklemek isteyene kadar. İnternetten yüklediğim her oyun açılamıyor ve başlıktaki hata kodunu veriyor. Farklı onlarca çözüm aradım ama bir türlü bulamadım. İki farklı kez kırdırttım ve ikisinde de yüklettiğim oyunlar sorunsuzca çalıştı ama kendim yüklediğimde oyunlar açılmıyor ve aynı hatayı veriyor. Nasıl çözerim ben bu sorunu?

@berk1937 sizin PSP konusunda bilginiz olduğunu gördüm. Var mıdır bu durumun bir çözümü? En son aktarma yaptığım kablodan kaynaklanabileceğini düşünmeye başladım ama bu da pek mantıklı gelmedi. Cidden artık çözmek istiyorum bu sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın sürümünü güncelleyip yeniden kırma işlemi yaparsanız düzeleceğini umuyorum fakat cihazınız hafıza kartından değilde iç yazılım olarak kırılmışsa yeniden yazılım yükleme sonucunda çalışmasında sıkıntı olabilir. Bunları göz önünde bulundurarak tekrar kırma işlemini yapınız.

Cihazın sürümünü güncelleyip yeniden kırma işlemi yaparsanız düzeleceğini umuyorum fakat cihazınız hafıza kartından değilde iç yazılım olarak kırılmışsa yeniden yazılım yükleme sonucunda çalışmasında sıkıntı olabilir. Bunları göz önünde bulundurarak tekrar kırma işlemini yapınız.

Denedim efendim. Sonuç yok. Aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı