Hocam o kadar uzun tutmayı nasıl başardınız? (Bendede PlayStation 1 düşkünlüğü var)
Şimdi gördüm scph 9002 modeliymiş yâni aslında çok değerli bir modeli değil maalesef.
Ben maalesef hiç kullanamadım ama tüm oyunlarını oynamıştım.Bu bendeki Türkiye'den satın alındı yalnız üzerinde Portekizce etiket var ya Portekiz'de ya da Güney Amerika'da satılması için çıkmış ama yolu Türkiye'de bulmuş. SCPH 9002 1997 üretimliler artık biz o sene mi aldık 1998'de mi hatırlamıyorum orasını.
94-95 üretimlilerin Türkiye'ye distiribütörler tarafından getirildiğini bile sanmam ancak Amerika, Japonya ve Avrupa'da satılmıştır. O yıllarda bir sinema filmi bile çıktığında Türkiye'de gösterime girmesi haftaları buluyordu bırak konsol gelecek.
Ben maalesef hiç kullanamadım ama tüm oyunlarını oynamıştım.
Favorim crash bandichoot 3 çünkü tam bitirdiğim anda aletin anakartı yanmıştı galiba.
Sizin gibilerini görmek beni daha mutlu ediyor.@kino
Dino crisis 2 benimde favorim.Benim favorim Dino Crisis 1, 2 ile Crach Team Racing'di. PC'de bile oynuyorum kurup. Teşekkürler bu arada.
Dino crisis 2 benimde favorim.
Crach team racing değilde crash olmasın o.
@kino hocam sen xbox haini olmadığına göre niye gran turismo 2 hakkında hiç konuşmuyorsunuz olmadı böyle.Dino crisis 2 benimde favorim.
Crach team racing değilde crash olmasın o.
28 yıllık alet ile mi övüyorsun kendini güldüm.
Sağolun hocam ben zamanında oynayacağım kadar oynadım artık gerilmek istemem.Düzenledim. Dino Crisis serisini seviyorsan ben bayağı bir rehber yapmıştım.
Rehber: Dino Crisis 1 ve 2'yi PC'de HD olarak oynamak
CAPCOM'un 1999 ve 2000 yıllarında çıkardığı ünlü dinozor oyunlarını Windows'ta (Win11 dahil) modderlar tarafından düzenlenmiş şekilde nasıl oynanabileceğini adım adım anlatacağım. Serinin birincisi ve çalıştırması daha kolay Dino Crisis'ten başlıyorum; DINO CRISIS 1 İlk önce bu linkten...www.technopat.net
Sağ olun hocam ben zamanında oynayacağım kadar oynadım artık gerilmek istemem.
@kino hocam sen xbox haini olmadığına göre niye gran turismo 2 hakkında hiç konuşmuyorsunuz olmadı böyle.