PSP almak mantıklı mı?

Gran Turismo 2 hala daha en sevdiğim yarış oyunu nereden çıkardın. Ben bunu yalnızca birinci CD'den ibaret sanıp onu oynuyordum meğer tüm olay ikinci CD'deymiş. Sürüsüyle marka, sıfır ve ikinci el araçlar, hepsini modifiye edebilme imkanı vb. öyle bir çeşitlilik yok. Ben PC'de NFS Porche Unleashed oyununu büyük sanırdım da Gran Turismo 2 bambaşka boyutta bir oyundu.
Yok hocam senin PlayStation 1 fotosu attığın anda gran turismo 2 abanman gerekiyordu o yüzden. :D
Hoca 3.000 saatim var GT2’de beni geçmemişsinizdir muhtemelen. :D

Gran Turismo 2 hala daha en sevdiğim yarış oyunu nereden çıkardın. Ben bunu yalnızca birinci CD'den ibaret sanıp onu oynuyordum meğer tüm olay ikinci CD'deymiş. Sürüsüyle marka, sıfır ve ikinci el araçlar, hepsini modifiye edebilme imkanı vb. öyle bir çeşitlilik yok. Ben PC'de NFS Porche Unleashed oyununu büyük sanırdım da Gran Turismo 2 zamanının ötesinden bir oyundu.
Evet bende bilmiyorumdum 2.disk olayını bana bu oyun öğretmişti. :D

@kino

Yok hocam senin PlayStation 1 fotosu attığın anda gran turismo 2 abanman gerekiyordu o yüzden. :D
Hoca 3.000 saatim var GT2’de beni geçmemişsinizdir muhtemelen. :D

Gönlün oldu mu şimdi? 😄

20230101_230530.jpg

Alınır. Hatta biraz daha bütçen varsa PS Vita almanı öneririm. PS Vita'da kütüphane biraz daha geniş. Hatta PSP oyunlarını bile oynayabiliyorsun. Bunun dışında PSP veya PS Vita alacaksan konsolunu kırdırmayı unutma. Hatta mümkünse kırık konsol al. Böylece konsoluna emülatör yükleyebilirsin.

Ben marketlerdeki oyunları sevmiyorum bu yüzden telefona PSP ve Nintendo Switch emulatörü kurdum sorunsuz oynuyorum Witcher 3, mario 3D vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı