PSP E1004 ile PSP CD'leri uyumlu mu?

• Konuyu başlatan chaoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.206
Makaleler
7

Hocam merhaba internette hazır içinde oyun kurulu SD kartlar var onlardan almak mı daha mantıklı yoksa CD almak mı?
Ve burası mı Memory stick yuvası?

20230314_193206.jpg

20230314_193150.jpg

Evet, orası Memory stick yuvası.

CD almak bence mantıksız. Şahsen 16 GB'lik bir Memory stick alır, sistemi kırar ve emuparadise gibi sitelerden. ISO dosyaları indirir oynarım.

Dediğiniz gibi içerisinde oyun yüklü olan kartlar varsa onlar da tercih edilebilir tabii istediğiniz oyunları barındırıyorlarsa.

Ayrıyeten bilginiz olsun, SD Card uyumlu değil diye biliyorum PSP ile. SD Card alacaksanız dönüştürücü de almanız gerek. Memory stick bulursanız daha rahat edersiniz o bakımdan.

Teşekkür ederim hocam,POPKONSOL Memory Stick Pro Duo 32gb Psp Hafıza Kartı Ms Adaptör Psp Mikro Sd Kart Çevirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu alacağım adamlar isteğe göre oyun yüklemesi yapıyor ve hazır teslim ediyor.

Hayırlı olsun hocam. God of War oynamadıysanız onlara bir bakın. Efsanedirler.

Teşekkür ederim içine gelince God of War'da kuracağım.

Teşekkür ederim hocam,POPKONSOL Memory Stick Pro Duo 32gb Psp Hafıza Kartı Ms Adaptör Psp Mikro Sd Kart Çevirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu alacağım adamlar isteğe göre oyun yüklemesi yapıyor ve hazır teslim ediyor.

Yanlış linki atmışım POPKONSOL Psp Oyun Kartı 64gb Memory Stick Pro Duo Oyun Yüklü Kullanıma Hazır Psp Hafıza Kart Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu aldım hocam 32 GB ile arasında çok az fark vardı almışken bunu alayım dedim.

Hayırlı olsun hocam. God of War oynamadıysanız onlara bir bakın. Efsanedirler.

Hocam SD kartı kurdum oyunlar gözükmüyordu, Firmware Update yaptım sonra 15-20 dk oynadım, cihazı kapattım yarım saat sonra açtığımda oyunlar gitmiş.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim içine gelince God of War'da kuracağım.

Yanlış linki atmışım POPKONSOL Psp Oyun Kartı 64gb Memory Stick Pro Duo Oyun Yüklü Kullanıma Hazır Psp Hafıza Kart Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu aldım hocam 32 GB ile arasında çok az fark vardı almışken bunu alayım dedim.

Hocam SD kartı kurdum oyunlar gözükmüyordu, Firmware Update yaptım sonra 15-20 dk oynadım, cihazı kapattım yarım saat sonra açtığımda oyunlar gitmiş.
Hocam firmware uygulamasını yeniden başlatın. Oyunlar o zaman geri geliyor. Cihazı tamamen kapatmazsanız kaybolmazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı