PSP E1004 VS PSP 2000

ibrahimerror

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben 2 ürün arasında kaldım, PSP E1004 kırık 16 GB hafıza kartı var. PSP 2000 hafıza kartı yok, kırık değil, yanında 10 adet oyun var. Oyunlardan 4 ya da 5 tanesini oynarım. Kırık E1004 150 TL, Orijinal 2000 170 TL.
Sizce hangisini almalıyım? Ne tavsiye edersiniz? PS Vita tavsiyesi istemiyorum, arasından hangisini seçmeliyim? Veya başka PSP önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PSP E3004 almalısın. Kendin hafıza kartı ekleyip, kırabilirsin. Hatta adaptör yardımı ile micro SD kartları bile kullanabilirsin, 10-20 TL arasına bulunabiliyor. 1000 serisinde 32 MB RAM bellek, 2000 ve 3000 serisinde 64 MB RAM bellek var. 3000 serisinin ekranı biraz daha kaliteli. Kırma işlemi ile ilgili konum var;
[Rehber] Playstation Portable Kalıcı Kırma İşlemi

Bence PSP E3004 almalısın. Kendin hafıza kartı ekleyip, kırabilirsin. Hatta adaptör yardımı ile micro SD kartları bile kullanabilirsin, 10-20 TL arasına bulunabiliyor. 1000 serisinde 32 MB RAM bellek, 2000 ve 3000 serisinde 64 MB RAM bellek var. 3000 serisinin ekranı biraz daha kaliteli. Kırma işlemi ile ilgili konum var;
[Rehber] Playstation Portable Kalıcı Kırma İşlemi
Siz ilk model zannetmişsiniz benim dediğim e1004 yani psp street modeli.

Bu arada ps vita artık kırılabiliyor. Temiz bi psp 200 250 lira arası ps vitada hem psp pyunlarını hemde daha güncel oyunları oynayabilirim ve aralarında 200 tl gibi bir fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım?

Bu arada ps vita artık kırılabiliyor. Temiz bi psp 200 250 lira arası ps vitada hem psp pyunlarını hemde daha güncel oyunları oynayabilirim ve aralarında 200 tl gibi bir fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım?

vitada genel olarak kalite daha üstte evet en son bildiğim kadarıyla 3.68 kırılabiliyordu 200 lira fark ise kesinlikle değer ama bildiğim kadarıyla vita pahalı özellikle kırılabilir versiyonları ciddi pahalı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı