PSP hala alınır mı?

Crowzz1903

Centipat
Arkadaşlar şu an bir el konsolu almak istiyorum amacım pes filan oynamak abartı bir oyun yok. PSP sizce hala alınır mı? Onun dışında önerilerinizede açığım. Bir bütçe yok ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olu. R ondan PSP bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif olarak kullandığım bir PSP-3001 sahibi olarak şunu söyleyeyim, 2000lerin konsolundan ne bekliyorsanız o. İnsanlar genellikle bu konsolu emülasyon için alırlar. Zamanına göre zaten inanılmaz bir konsol. Ama illahi bir el konsolu alacaksanız söylemeliyim ki bence PS Vita'ya yönelin. Hem PSP, hem PS1 hemde N64 dahil çoğu konsol oyununu rahat oynarsınız. PSP aynı zamanda PS1 oyunları oynatabiliyor ama gördüğüm kadarıyla Nintendo 64 oyunlarında biraz yalpalıyor.

Aktif olarak kullandığım bir PSP-3001 sahibi olarak şunu söyleyeyim, 2000lerin konsolundan ne bekliyorsanız o. İnsanlar genellikle bu konsolu emülasyon için alırlar. Zamanına göre zaten inanılmaz bir konsol. Ama illahi bir el konsolu alacaksanız söylemeliyim ki bence PS Vita'ya yönelin. Hem PSP, hem PS1 hemde N64 dahil çoğu konsol oyununu rahat oynarsınız. PSP aynı zamanda PS1 oyunları oynatabiliyor ama gördüğüm kadarıyla Nintendo 64 oyunlarında biraz yalpalıyor.
Hocam bu PSP ve PS Vita'da kırık versiyonlara oyun tam olarak nasıl yükleniyor? Emülatör olarak kullanmak istiyorum ama pek bir bilgim yok

Aktif olarak kullandığım bir PSP-3001 sahibi olarak şunu söyleyeyim, 2000'lerin konsolundan ne bekliyorsanız o. İnsanlar genellikle bu konsolu emülasyon için alırlar. Zamanına göre zaten inanılmaz bir konsol. Ama illahi bir el konsolu alacaksanız söylemeliyim ki bence PS Vita'ya yönelin. Hem PSP, hem PS1 hem de N64 dahil çoğu konsol oyununu rahat oynarsınız. PSP aynı zamanda PS1 oyunları oynatabiliyor ama gördüğüm kadarıyla Nintendo 64 oyunlarında biraz yalpalıyor.

Hocam şöyle diyeyim ilkokuldayken arkadaşımda vardı oynardık arada bir eğlenceliydi modelini bile bilmiyorum pes vardı sanırım GTA San Andreas vardı zaten ciddi oynamak için değil arada canım sıkılınca köye şehir dışına çıkarken yanımda götürmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı