Hocam ucuz bir cihaz değil, tonla kronik sıkıntısı var ve sağlamları(hani kısmen sağlamları) 3000 liradan başlıyor. Böyle her özelliği çalışsın tüm aksesuarları tam olsun derseniz fiyatları 4.5-5k gibi fiyatlardan başlıyor. Oynanır denebilecek çoğu oyunu oynadım günümüzde kanser etmeden oynanabilecek 20 oyunu ancak var PSP'nin. Bu cihazı alacak olan birisi günümüzün el konsollarından birisi olmadığına dikkat etmesi gerekiyor ki şu andaki popülerliği ve fiyatlarının bu kadar artmasının nedeni de ROG Ally, Legion GO vb. konsolların kısacası el konsollarının tekrar piyasada popülerlik kazanmış olması.
Bunlar dışında konu sahibi arkadaş taşınabilir PS2 yapmaktan bahsetmiş cihazı ama benim bildiğim PSP'nin öyle bir yeteneği yok. Hani konsolu kırdıktan sonra da yok. GBA, N64 ve birkaç eski konsolun oyunlarını emüle edebiliyor ama tahmin edersiniz ki onlar için de bu cihaza tekrardan gerek yok.
Ben 345TL'ye sipariş verdim vergiler dahil, ekstra indirim gelmiş. Vergiler dahil 294TL şu anda. TR fiyatları benzerlerinin 800-1000TL civarı başlıyor teleskopik gamepad arayanlar değerlendirebilir...
Bu konum biraz eski kaçıyor D3'ü ilk aldığım zamanlar açmıştım ondan önce 7007F kullanıyordum. Şimdi bsp D8-D11 vs. derken birçok kontrolcü deneme fırsatım da oldu. Konunun alt kısımlarında birkaç fotoğraf eklemiştim. Yine konu sahibi arkadaşa yardımcı olacaktır.