PSP için oyun önerileri

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Yeni PSP aldım oyun arıyorum. Önerileriniz nedir?

Spider-Man: Web of Shadows. Zamanında oynamıştım, aklımda "güzel bir oyun" olarak kalmış. Çok eski olmasına katlanabileceksen bir göz at derim.

Spider-Man: Web of shadows. Zamanında oynamıştım, aklımda "güzel bir oyun" olarak kalmış. Çok eski olmasına katlanabileceksen bir göz at derim.

Eski oyunlara katlanamasam PSP almazdım.😀

Diğer arkadaşlar gibi GTA ve God of war oyunlarını öneririm zira yalnızca bunları oynadım ben. Avatar the last airbender'ın oyunu, oynarsanız Nba live veya 2k serileri, fifa serisi, ritim tutma oyunu olan Patapon serisi, Mortal Kombat ve Tekken oyunlarıda olabilir. Zamanında bakmıştım bunlara
Hangi modeli, nereden ve ne kadara aldınız acaba? Emülatör ile oynuyorum PSP oyunlarını, çocukluğumdan beri hep içimde kalmıştır PSP sahibi olmak :) .

Diğer arkadaşlar gibi GTA V'e God of War oyunlarını öneririm zira yalnızca bunları oynadım ben. Avatar the last Airbender'ın oyunu, oynarsanız NBA Live veya 2K serileri, FIFA serisi, ritim tutma oyunu olan patapon serisi, Mortal Kombat ve Tekken oyunları da olabilir. Zamanında bakmıştım bunlara.
Hangi modeli, nereden ve ne kadara aldınız acaba? Emülatör ile oynuyorum PSP oyunlarını, çocukluğumdan beri hep içimde kalmıştır PSP sahibi olmak :).

Sahibinden bir satıcıdan aldım. 800 TL'ye aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı