PSP Nasıldır?

furkan184

Hectopat
Daha fazla  
El konsolu olarak PSP almayı düşünüyorum ancak bilgili kişilere sorularım var. Öncelikle grafik takıntım yoktur. Oynanış mekanikleri iyi ve eğlenceli olduğu sürece her oyunu oynarım. PSP'de bu isteklerimi karşılayacak oyun var mı? Kütüphanesi benim gibi biri için uygun mudur? Bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Bütçem vitaya uygun değil bu arada.

Ben PSP sahibiyim. Bu konsolu ilk aldığımda bu işlerden fazla anlamıyordum. Sipariş verdiğimde yanında bir sürü oyun da söylemiştim. Oyunların grafiklerini görünce şok oldum. Ama Crash, God Of War gibi oyunlar beni çok eğlendirmişti. Böyle oyunlar için alınabilir bence.

Ben PSP sahibiyim. Bu konsolu ilk aldığımda bu işlerden fazla anlamıyordum. Sipariş verdiğimde yanında bir sürü oyun da söylemiştim. Oyunların grafiklerini görünce şok oldum. Ama Crash, God Of War gibi oyunlar beni çok eğlendirmişti. Böyle oyunlar için alınabilir bence.

Dediğim gibi grafik takıntıntım yoktur. Oyunlar eğlenceli ve oynamaya değer olduğu sürece sıkıntı yok. Japon rpgleri nasıl peki biliyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı