Gorkemsss Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, PSP 3000'de güncelleme yaptım, sonra bütün oyunlar kayboldu. Geri yükledim oyunları klasöre, yalnız oyunlar görünmüyor. Yardım lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Arkadaşlar, PSP 3000'de güncelleme yaptım, sonra bütün oyunlar kayboldu. Geri yükledim oyunları klasöre, yalnız oyunlar görünmüyor. Yardım lütfen.
eyüp ikibaş Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 2 7 Aralık 2020 #2 bro sen orjinal sürüme yükselttiysen oyunların gözükmez, korsan sürüm çakman lazım tekrardan Artı 0 Eksi
KS KS Gorkemsss Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #3 Pro Update yapıyorum birden tak diye kapanıyor cihaz. Bu arada oyunlarım orjinaldi. Bir de oyunlarımı PC'ye yedekledim PC'de duruyor. Kırmaya çalışıyorum olmuyor acaba orijinal oyunlar kırılınca görünmüyor mu? Daha hiç crackli indirmedim. eyüp ikibaş dedi: Bro sen orijinal sürüme yükselttiysen oyunların gözükmez, korsan sürüm çakman lazım tekrardan. Genişletmek için tıkla... Ben hallettim yine de teşekkkürler. Son düzenleme: 7 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Pro Update yapıyorum birden tak diye kapanıyor cihaz. Bu arada oyunlarım orjinaldi. Bir de oyunlarımı PC'ye yedekledim PC'de duruyor. Kırmaya çalışıyorum olmuyor acaba orijinal oyunlar kırılınca görünmüyor mu? Daha hiç crackli indirmedim. eyüp ikibaş dedi: Bro sen orijinal sürüme yükselttiysen oyunların gözükmez, korsan sürüm çakman lazım tekrardan. Genişletmek için tıkla... Ben hallettim yine de teşekkkürler.