O onurexs Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, ben yeni sistem aldım, toplarken PSU'nun anakart güç girişinde 1 pin boşluk var. Ne yapmam gerekiyor ? Vatan Bilgisayar'dan aldım.
Merhaba arkadaşlar, ben yeni sistem aldım, toplarken PSU'nun anakart güç girişinde 1 pin boşluk var. Ne yapmam gerekiyor ? Vatan Bilgisayar'dan aldım.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 10 Kasım 2016 #2 Her PSU 24 pin kablosu öyle sıkıntı olacağını sanmıyorum. All about the various PC power supply cables and connectors Artı 0 Eksi
Her PSU 24 pin kablosu öyle sıkıntı olacağını sanmıyorum. All about the various PC power supply cables and connectors
PC Uzmanı Hectopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan adayı 10 Kasım 2016 #3 onurexs dedi: Merhaba arkadaşlar, ben yeni sistem aldım, toplarken PSU'nun anakart güç girişinde 1 pin boşluk var. Ne yapmam gerekiyor ? Eki Görüntüle 199359 Eki Görüntüle 199360 Eki Görüntüle 199361 Vatan Bilgisayar'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Problem değil. Güç kaynaklarında yirmi dört pin kaplosunda, bir pin eksik oluyor. Bu hata değil ve sıkıntı yaratmaz. Artı 0 Eksi
onurexs dedi: Merhaba arkadaşlar, ben yeni sistem aldım, toplarken PSU'nun anakart güç girişinde 1 pin boşluk var. Ne yapmam gerekiyor ? Eki Görüntüle 199359 Eki Görüntüle 199360 Eki Görüntüle 199361 Vatan Bilgisayar'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Problem değil. Güç kaynaklarında yirmi dört pin kaplosunda, bir pin eksik oluyor. Bu hata değil ve sıkıntı yaratmaz.
OnurcanÇiftci Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2016 #4 Arkadaşlar takınca sağlam bağlanmıyor. Kutunun arkasındaki resimde ise pinler tam. Artı 0 Eksi
PC Uzmanı Hectopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan adayı 10 Kasım 2016 #5 OnurcanÇiftci dedi: Arkadaşlar takınca sağlam bağlanmıyor! Eki Görüntüle 199379 Kutunun arkasındaki resimde ise pinler tam. Genişletmek için tıkla... Nasıl sağlam bağlanmıyor? Yuvaya sağlam oturması için gerekli gücü kullanmadınız mı? Artı 0 Eksi
OnurcanÇiftci dedi: Arkadaşlar takınca sağlam bağlanmıyor! Eki Görüntüle 199379 Kutunun arkasındaki resimde ise pinler tam. Genişletmek için tıkla... Nasıl sağlam bağlanmıyor? Yuvaya sağlam oturması için gerekli gücü kullanmadınız mı?
OnurcanÇiftci Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2016 #6 PC Uzmanı dedi: Nasıl sağlam bağlanmıyor? Yuvaya sağlam oturması için gerekli gücü kullanmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Bastırıyorum ancak o çıt sesi gelmiyor. Edit; Kasanın yukarı cebinden takınca sağlam oturdu.Umarım şimdilik sorun olmaz. Son düzenleme: 10 Kasım 2016 Artı 0 Eksi
PC Uzmanı dedi: Nasıl sağlam bağlanmıyor? Yuvaya sağlam oturması için gerekli gücü kullanmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Bastırıyorum ancak o çıt sesi gelmiyor. Edit; Kasanın yukarı cebinden takınca sağlam oturdu.Umarım şimdilik sorun olmaz.
Anil.bilgisayar Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #7 Arkadaşlar bos pin yeri -5 Volt'un yeri. Cok eski sistemlerde isa slotunu beslerdi. Simdiki sistemlerde isa slotlari zaten yok. O yuzden bos birakiliyor. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar bos pin yeri -5 Volt'un yeri. Cok eski sistemlerde isa slotunu beslerdi. Simdiki sistemlerde isa slotlari zaten yok. O yuzden bos birakiliyor.