Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #1 3-4 aydır böyle. Bilgisayarı açarken PSU'dan matkap sesi geliyor şifre ekranı gelene kadar vuruyorum düzeliyor. Ara sıra düzelmiyor fişi çekiyorum takıyorum aynı ses. Yine vurup duruyorum, belki düzeliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2021
3-4 aydır böyle. Bilgisayarı açarken PSU'dan matkap sesi geliyor şifre ekranı gelene kadar vuruyorum düzeliyor. Ara sıra düzelmiyor fişi çekiyorum takıyorum aynı ses. Yine vurup duruyorum, belki düzeliyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Temmuz 2021 #2 Fanının balans ayarı bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 15 Temmuz 2021 #3 PSU fanını değiştirin. Güçlü bir fan alın yuvasına göre. Ya da mevcut fanın içindeki ortadaki bölmeye gres yağı sürün, tozları alın düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
PSU fanını değiştirin. Güçlü bir fan alın yuvasına göre. Ya da mevcut fanın içindeki ortadaki bölmeye gres yağı sürün, tozları alın düzelmesi lazım.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 15 Temmuz 2021 #4 PSU markası nedir? Ciddi bir sıkıntı olabilir, içinden büyük bir enerji akımı geçen cihaza vurmak pek de düzgün bir davranış denemez. Artı 0 Eksi
PSU markası nedir? Ciddi bir sıkıntı olabilir, içinden büyük bir enerji akımı geçen cihaza vurmak pek de düzgün bir davranış denemez.
KS KS Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #5 ItsAllGoodman dedi: Fanının balans ayarı bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Fanının balans ayarı bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #6 Fandan kaynaklı bir ses, fanı değiştirin veya içini açıp fanı temizleyip, fanın göbeğine 2-3 damla normal makine yağı ile yağlarsanız düzelir. Artı 0 Eksi
Fandan kaynaklı bir ses, fanı değiştirin veya içini açıp fanı temizleyip, fanın göbeğine 2-3 damla normal makine yağı ile yağlarsanız düzelir.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Temmuz 2021 #7 Tc_hamza dedi: Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Fanı değiştirebilirsin ya da tamir edebilirsin. YouTube'da bununla ilgili videolar bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Tc_hamza dedi: Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Fanı değiştirebilirsin ya da tamir edebilirsin. YouTube'da bununla ilgili videolar bulabilirsin.