PSU anakart pin sorunu

Kurosaki Ichigo

Hectopat
Anakartımda 2*4 pin yazıyor 8 pin takmayı denedim sürekli restart atıyor yuvalarda şekil olarak uymuyor zaten, ama denemek zorunda kaldım.

Hocam resimler eklerseniz daha iyi olur.

İşlemci için soruyorsan 4+4 birleştirip takabilirsin.
Anakartımın üzerinde 12V 2*4 pin yazıyor. 8 pini olan bir PSU'yu denedim ve restart atıp duruyor sistem. Acaba sorun nedir 2*4 pine dönüştürebilmem mümkün mü bu 8 pini.

Bize kabloların fotoğrafını atar mısın o bağlantıyı nereye takmak istiyorsun?

i5 3470 işlemci. Gigabyte Z77MD3H anakart. 8 GB Crucial DDR3 RAM. Corsair VS550 PSU.
Sisteminizi belirt misiniz detaylı şekilde işlemciden anakarta PSU marka model ben size görsel atarım veya siz görsel atın.
i5 3470 işlemci. Gigabyte Z77MD3H rev1.1 anakart. 8 GB Crucial DDR3 RAM. Corsair VS550 PSU.

PSU'na baktım. 4+4 olanı anakart üzerinde işlemci giriş yerine takacaksın, 6+2 olanı ise ekran kartın varsa oraya takacaksın. Bunun dışında 24 pinli olanı ise anakart üzerine takacaksın. Şekiller uyumsuz değildir, ters takıyorsunuzdur. 4+4 pini yan yana getirip birbiriyle birleştirin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…