PSU bilgisayar bileşenlerine zarar vermiş midir?

F4ST3R

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bugün okuldan geldim PSU kablosunu takarken garip bir cızırtı ve PSU'nun görünür yüzünden bir kıvılcım geldi ama pat pat ses çıkararak hızlandı. 1 saat sonra kabloyu taktım kısa ses ve kıvılcım oldu bilgisayarı kullandım 1 saat aniden bilgisayar kapandı kabloyu takaren cızırtı ve kıvılcım oldu bilgisayarın ışıkları yandı 3 saniye sonra kapandı ama ekran kartı anakart ışığı yandı.
Bileşenlere zarar gelmiş midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu tam olarak bilmek için sağlam bir PSU ile denemek lazım. Sisteminiz nedir?

Selamlar, bugün okuldan geldim PSU kablosunu takarken garip bir cızırtı ve PSU'nun görünür yüzünden bir kıvılcım geldi ama pat pat ses çıkararak hızlandı. 1 saat sonra kabloyu taktım kısa ses ve kıvılcım oldu bilgisayarı kullandım 1 saat aniden bilgisayar kapandı kabloyu takaren cızırtı ve kıvılcım oldu bilgisayarın ışıkları yandı 3 saniye sonra kapandı ama ekran kartı anakart ışığı yandı.
Bileşenlere zarar gelmiş midir?
Kahin olmak gerek hocam bunu söylemek için böyle sorunlar olduğu zaman bilgisayarı açmaya nasıl cesaret ediyorsunuz hayret!

Yeni PSU ile mi bu sorun oldu? Modeli nedir?

Eskisi ile oldu sorun.
Eskisi = Power Boost Fury 650W.

Yeni aldım bu sorundan dolayı o da

Aerocool AE VXP500 Plus 500W.

Kahin olmak gerek hocam bunu söylemek için böyle sorunlar olduğu zaman bilgisayarı açmaya nasıl cesaret ediyorsunuz hayret!

Proje ödevimi tamamlamak için.

Tamamdır hocam. Korkmayın ve yeni PSU'yu takıp deneyin.

Eskisi ile oldu sorun.
Eskisi = Power Boost Fury 650W.

Yeni aldım bu sorundan dolayı o da.

Aerocool AE VXP500 Plus 500W.

Proje ödevimi tamamlamak için.

Power Boost PSU'ya nasıl güvenirsiniz bu sistemi hocam?
Şu aşamada yapacak bir şey yok.
Olan olmuş yeni PSU'yu takıp deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı