PSU biraz önce duman çıkarttı ve yandı

fast motion

Kilopat
Selamlar Thermal Master marka Cooler Master kasadan çıkan PSU kullanıyordum. Bugün emulatör üzerinden PUBG oynarken yanık kokusu aldım dışarıdan geliyordur diye umursamadım. Daha sonra ses gelmeye başladı alttan kasaya baktığımda PSU deli gibi duman atıyordu. Hemen çektim yanık kokusu daha evden gitmedi. Fan boşluğundan PSU içi yanmış gözüküyor. Çok panik oldum. Birkaç gündür bilgisayar açılmıyordu BIOS reset ile açıyordum konusunu açmıştım. Böyle bir durum yaşadım sakinleşince içini açıp inceleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar Thermal Master marka Cooler Master kasadan çıkan PSU kullanıyordum. Bugün emulatör üzerinden PUBG oynarken yanık kokusu aldım dışarıdan geliyordur diye umursamadım. Daha sonra ses gelmeye başladı alttan kasaya baktığımda PSU deli gibi duman atıyordu. Hemen çektim yanık kokusu daha evden gitmedi. Fan boşluğundan PSU içi yanmış gözüküyor. Çok panik oldum. Birkaç gündür bilgisayar açılmıyordu BIOS reset ile açıyordum konusunu açmıştım. Böyle bir durum yaşadım sakinleşince içini açıp inceleyeceğim.
Sertifikasız bir PSU kullandıysanız biraz tehlike oluşabilir diye biliyorum. Bir de anakart veya PSU içinde böyle durumlar için kontrol şarteli vardır hiç çalıştırmaması lazımdı. Geçmiş olsun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı