thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 5 Ağustos 2022 #1 PSU değiştim yeni ekran kartı aldım PC açılmıyor. R 3200G. 8x2 RAM. RX 6500 XT. A320MH.
Çözüm thedeuss 5 Ağustos 2022 1500TL masraf çıktı statik elektrikten anakart arzalanmış kolay gelsin.
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 5 Ağustos 2022 #11 Hocam şu anda işlemci fanı PSU fanı ekstra taktığım fan dönüyor ekran kartının fanı dönmüyor. Kasanın içini açıp çalıştırdım. Artı 0 Eksi
Hocam şu anda işlemci fanı PSU fanı ekstra taktığım fan dönüyor ekran kartının fanı dönmüyor. Kasanın içini açıp çalıştırdım.
E Eminsalih Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #12 thedeuss dedi: Hocam şu anda işlemci fanı PSU fanı ekstra taktığım fan dönüyor ekran kartının fanı dönmüyor. Kasanın içini açıp çalıştırdım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fanı dönmemesi normal ısınınca döner BIOS falan geldi mi? Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Hocam şu anda işlemci fanı PSU fanı ekstra taktığım fan dönüyor ekran kartının fanı dönmüyor. Kasanın içini açıp çalıştırdım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fanı dönmemesi normal ısınınca döner BIOS falan geldi mi?
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 5 Ağustos 2022 #13 Eminsalih dedi: Ekran kartı fanı dönmemesi normal ısınınca döner BIOS falan geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi tek çalıştırdım HDMI bağlayıp deniyeyim anakartamı bağlıyayım ekran kartına mı APU'da var. Artı 0 Eksi
Eminsalih dedi: Ekran kartı fanı dönmemesi normal ısınınca döner BIOS falan geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi tek çalıştırdım HDMI bağlayıp deniyeyim anakartamı bağlıyayım ekran kartına mı APU'da var.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #14 thedeuss dedi: Hocam sistemi tek çalıştırdım HDMI bağlayıp deniyeyim anakartamı bağlıyayım ekran kartına mı APU'da var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına. Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Hocam sistemi tek çalıştırdım HDMI bağlayıp deniyeyim anakartamı bağlıyayım ekran kartına mı APU'da var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.411 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #15 thedeuss dedi: Deneyeyim hemen. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 5 Ağustos 2022 #16 UruxUs dedi: Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı gücünü söksem yeterli olur mu? Artı 0 Eksi
MissingTimeLord Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #17 thedeuss dedi: Şu anda ekstra taktığım fan dönüyor ekran kartını çıkarmadım daha. Aerocool 400W VX Plus. Genişletmek için tıkla... Hocam 400W tam sınırda. Kasanın tüm harici fanlarını ve klavye, mouse dışında tüm bağlantıları söküp öyle çalıştırın. Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Şu anda ekstra taktığım fan dönüyor ekran kartını çıkarmadım daha. Aerocool 400W VX Plus. Genişletmek için tıkla... Hocam 400W tam sınırda. Kasanın tüm harici fanlarını ve klavye, mouse dışında tüm bağlantıları söküp öyle çalıştırın.
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 5 Ağustos 2022 #18 thedeuss dedi: Ekran kartı gücünü söksem yeterli olur mu Genişletmek için tıkla... Bu şekil Dosya Ekleri image.jpg 172,3 KB · Görüntüleme: 54 Artı 0 Eksi
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.411 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #19 thedeuss dedi: Bu şekil Genişletmek için tıkla... Tamamen çıkartın derim. Tam sonuç alamayabiliriz. Artı 0 Eksi
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 5 Ağustos 2022 #20 MissingTimeLord dedi: Hocam 400W tam sınırda. Kasanın tüm harici fanlarını ve klavye, mouse dışında tüm bağlantıları söküp öyle çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını takıp mı yapayım çıkarıp mı yapayım kafamı karıştırdınız Artı 0 Eksi
MissingTimeLord dedi: Hocam 400W tam sınırda. Kasanın tüm harici fanlarını ve klavye, mouse dışında tüm bağlantıları söküp öyle çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını takıp mı yapayım çıkarıp mı yapayım kafamı karıştırdınız