Çözüldü PSU değişimi ekran kartı takması sonrası PC açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Eğer ekran kartının 6 pin kablosunu takmayacaksanız anakarta bağlı kalmasın yeterli gücü sağlayamıyor . Ama benim söylediğim şeyde ekran kartı takılı kalsın 6pin kesinlikle bağlansın. Tüm harici aygıtları sökün. Kasanın kendi fanları dahil. Mouse ve klavye dışında hiçbir şey takılı kalmamalı. Çünkü PSU sınırda ve anakart kendini korumaya alıyor olabilir. Eğer açılıyorsa PSU değiştirirsiniz.

Eğer ekran kartının 6 pin kablosunu takmayacaksanız anakarta bağlı kalmasın yeterli gücü sağlayamıyor. Ama benim söylediğim şeyde ekran kartı takılı kalsın 6pin kesinlikle bağlansın. Tüm harici aygıtları sökün. Kasanın kendi fanları dahil. Mouse ve klavye dışında hiçbir şey takılı kalmamalı. Çünkü PSU sınırda ve anakart kendini korumaya alıyor olabilir. Eğer açılıyorsa PSU değiştirirsiniz.

Hocam nasıl sınırda. Yeterli olduğunu söylediler.

Eğer ekran kartının 6 pin kablosunu takmayacaksanız anakarta bağlı kalmasın yeterli gücü sağlayamıyor. Ama benim söylediğim şeyde ekran kartı takılı kalsın 6pin kesinlikle bağlansın. Tüm harici aygıtları sökün. Kasanın kendi fanları dahil. Mouse ve klavye dışında hiçbir şey takılı kalmamalı. Çünkü PSU sınırda ve anakart kendini korumaya alıyor olabilir. Eğer açılıyorsa PSU değiştirirsiniz.

Yok hocam sizin dediğiniz şey olmuyor.

Ekran kartını çıkardım sadece anakart 2 SSD ve CPU'da güç var. Yine keran yok.

Yardım edebilecek yok mu?

Çok yardımcı oldunuz sağ olun.

Son düzenleme:
Hocam nasıl sınırda. Yeterli olduğunu söylediler.

Yok hocam sizin dediğiniz şey olmuyor.

Ekran kartını çıkardım sadece anakart 2 SSD ve CPU'da güç var. Yine keran yok.

Yardım edebilecek yok mu?

Çok yardımcı oldunuz sağ olun.

Usta yani diyebileceğimiz çok bir şey kalmadı her parçayı teker teker denemen lazım monitör kablo anakart işlemci sorunu bulana kadar farklı PC'lerde denemen lazım sıkıntılı parçayı bulup değiştireceksin ekran kartsız da görüntü vermiyor ise sorun kablo anakart ya da işlemcide olabilir bilemeyiz RAM'lerin de tam oturduğundan emin ol kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı