Selam herkese. Daha önce PSU kullanıyordum (550W +80), her şey normal çalışıyordu. Dün 2000 Watt +90 aldım ve birkaç saatte bir mavi ekran hatası almaya başladım. Acaba PSU mu sıkıntılı ya da başka başka bir durum mu var? Her şey eskisi gibi bu arada, tek değişen PSU.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Selam herkese. Daha önce PSU kullanıyordum (550W +80), her şey normal çalışıyordu. Dün 2000 Watt +90 aldım ve birkaç saatte bir mavi ekran hatası almaya başladım. Acaba PSU mu sıkıntılı ya da başka başka bir durum mu var? Her şey eskisi gibi bu arada, tek değişen PSU.
tm tekrar bir bakayım şimdi mavi ekran ı yemeyi bıraktı cpu clokck yükte sürekli değişiyor bi yükseliyor bir düşüyor ayrıca 10 dk da bir görüntü gidiyor ama calışıyor herşey tekrar güç tuşuna basınca ekran geliyor psu 2000 wat fazla güç mü veriyor acaba dengesizce 550 wat ta bu sorun yoktu