Bilgisayarda 1 ay önce bi sorun olmuştu bilgisayarcıya götürdüm orda bilgisayardan ses çıkmıyor nerdeyse ama evde bu ses biraz çıkıyor sebebini anlamadım
Normalde ses kaydı o tarz sesleri kulağınızdan daha iyi algılar. Ses kaydı olmadan net bir şey söylemek mümkün değil hocam. Sorun fandan geliyor olabilir, elektrik arızası olabilir, topraklama yüzünden olabilir ya da en basiti coil whine olabilir.
Sistemi kapatıp PSU şalterini 0'a aldıktan sonra art arda kasadaki Power tuşuna 5-8 defa basar mısın? Statik elektrik boşaltırsın bu şekilde. İşe yarayabilir.
Bilgisayarda 1 ay önce bir sorun olmuştu bilgisayarcıya götürdüm orada bilgisayardan ses çıkmıyor neredeyse ama evde bu ses biraz çıkıyor sebebini anlamadım.
Sistemi kapatıp PSU şalterini 0'a aldıktan sonra art arda kasadaki Power tuşuna 5-8 defa basar mısın? Statik elektrik boşaltırsın bu şekilde. İşe yarayabilir.
Priz ile alakalı olabilir mi? Prizin sağlam mı PC'yi taktığın?
Aynı şekilde ben de coil whine dır diye bir şey yapmadım. Ama dediğinizi ben de denesem bir problem çıkar mı ona göre yapayım. Yoksa gereksiz yere yapılmaması mı gerekli.
Aynı şekilde ben de Coil Whine'dır diye bir şey yapmadım. Ama dediğinizi ben de denesem bir problem çıkar mı ona göre yapayım. Yoksa gereksiz yere yapılmaması mı gerekli.