PSU elektrik sesi çıkarıyor

Coil Whine olabilir. Eğer öyleyse bir zararı olmaz, sadece gürültüsü olur. Ses kaydı atabilir misiniz?
Ses kaydı almıştım ama ses kaydından anlaşılmıyor.
Siz video ya da ses kaydı atarsanız daha net bir şey söyleyebiliriz.
Bilgisayarda 1 ay önce bi sorun olmuştu bilgisayarcıya götürdüm orda bilgisayardan ses çıkmıyor nerdeyse ama evde bu ses biraz çıkıyor sebebini anlamadım

Ses kaydı almıştım ama ses kaydından anlaşılmıyor.
Normalde ses kaydı o tarz sesleri kulağınızdan daha iyi algılar. Ses kaydı olmadan net bir şey söylemek mümkün değil hocam. Sorun fandan geliyor olabilir, elektrik arızası olabilir, topraklama yüzünden olabilir ya da en basiti coil whine olabilir.

@Ahmet8

Sistemi kapatıp PSU şalterini 0'a aldıktan sonra art arda kasadaki Power tuşuna 5-8 defa basar mısın? Statik elektrik boşaltırsın bu şekilde. İşe yarayabilir.
Bilgisayarda 1 ay önce bir sorun olmuştu bilgisayarcıya götürdüm orada bilgisayardan ses çıkmıyor neredeyse ama evde bu ses biraz çıkıyor sebebini anlamadım.

Priz ile alakalı olabilir mi? Prizin sağlam mı PC'yi taktığın?

@Ahmet8

Sistemi kapatıp PSU şalterini 0'a aldıktan sonra art arda kasadaki Power tuşuna 5-8 defa basar mısın? Statik elektrik boşaltırsın bu şekilde. İşe yarayabilir.

Priz ile alakalı olabilir mi? Prizin sağlam mı PC'yi taktığın?

Aynı şekilde ben de coil whine dır diye bir şey yapmadım. Ama dediğinizi ben de denesem bir problem çıkar mı ona göre yapayım. Yoksa gereksiz yere yapılmaması mı gerekli.

Aynı şekilde ben de Coil Whine'dır diye bir şey yapmadım. Ama dediğinizi ben de denesem bir problem çıkar mı ona göre yapayım. Yoksa gereksiz yere yapılmaması mı gerekli.

Statik elektrik olunca sistem genelde çalışmaz, ama n'olur n'olmaz uygulatayım diyorum.

İstersen sen de uygulayabilirsin ama gerek görmüyorum. Yapmanda sorun yok tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı