P proflie Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 Eski sistemimde kapağı kaldırıp buraya yağ döküyordum bunda böyle bir şey var anlayamadım.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.204 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #2 proflie dedi: Eski sistemimde kapağı kaldırıp buraya yağ döküyordum bunda böyle bir şey var anlayamadım. Eki Görüntüle 2473306 Genişletmek için tıkla... Zaten o deliğe dökülmüyor muydu? Üstünde etiket oluyordu onun. Artı 0 Eksi
proflie dedi: Eski sistemimde kapağı kaldırıp buraya yağ döküyordum bunda böyle bir şey var anlayamadım. Eki Görüntüle 2473306 Genişletmek için tıkla... Zaten o deliğe dökülmüyor muydu? Üstünde etiket oluyordu onun.
TheSekai Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 611 Çözümler 7 19 Nisan 2025 #3 İnce düz tornavida ile kanırtın muhtemelen kauçuk kapak gibi bir şey var orada. Artı 0 Eksi
KS KS P proflie Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 ubiiyy dedi: Zaten o deliğe dökülmüyor muydu? Üstünde etiket oluyordu onun. Genişletmek için tıkla... Etiketi söktüm fan iç mekanizması gözükmesi gerekiyor ama yok. TheSekai dedi: İnce düz tornavida ile kanırtın muhtemelen kauçuk kapak gibi bir şey var orada. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Çok sağlam, sert bir plastik var orada ve üstteki plastiğe bağlı. Hiçbir delme kanırtma olmuyor. İlk defa böyle fan görüyorum oysaki zamanında çok yüksek bir fiyata aldığım bir PSU. Enteresan şeyler beni buluyor. Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Zaten o deliğe dökülmüyor muydu? Üstünde etiket oluyordu onun. Genişletmek için tıkla... Etiketi söktüm fan iç mekanizması gözükmesi gerekiyor ama yok. TheSekai dedi: İnce düz tornavida ile kanırtın muhtemelen kauçuk kapak gibi bir şey var orada. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Çok sağlam, sert bir plastik var orada ve üstteki plastiğe bağlı. Hiçbir delme kanırtma olmuyor. İlk defa böyle fan görüyorum oysaki zamanında çok yüksek bir fiyata aldığım bir PSU. Enteresan şeyler beni buluyor.