PSU fan yavaş

Tamam hocam ozmn direkt kabloları çıpak bir şekilde oraya sabitlemeye çalışayım birde bende 300 w PSU var sistemime uyumlumudur bakabilirmisinuz olmadı onu takcam GTX 750 ti i5 4590 8ram

Tamam hocam o zaman direkt kabloları çıpak bir şekilde oraya sabitlemeye çalışayım bir de bende 300W PSU var sistemime uyumlu mudur bakabilir misinuz olmadı onu takacağım GTX 750 Ti i5 4590 8RAM.

Ekran kartiniz ek guc istemiyorsa besler hocam. Takip deneyin PSU'yu baglayin OCCT uzerinden testlerini yapin.

Ekran kartiniz ek guc istemiyorsa besler hocam. Takip deneyin PSU'yu baglayin OCCT uzerinden testlerini yapin.
Hocam ben biraz ileri iteklediğimde binlerin takılı olduğu kablo çalıştı bende ses çıkarmayan kabloyu bağladım vakat biri gümüş renkli biri altın rengi bu bir fatk oluşturmaz heralde yine düzgün çalışır umarım birde oraya japon yapıştırıcısı sürsem oynamasın diye sorun olurmu

Dosya Ekleri

• IMG_20240729_151347.jpg
    IMG_20240729_151347.jpg
    143,2 KB · Görüntüleme: 26
Hocam ben biraz ileri iteklediğimde binlerin takılı olduğu kablo çalıştı bende ses çıkarmayan kabloyu bağladım vakat biri gümüş renkli biri altın rengi bu bir fatk oluşturmaz herhalde yine düzgün çalışır umarım bir de oraya Japon yapıştırıcısı sürsem oynamasın diye sorun olur mu?

Hocam Japon surmek gibi bir hata yapmayin geri donusu olmaz birakin oyle kalsin zaten icinde hareket etmez.

Hocam Japon surmek gibi bir hata yapmayin geri donusu olmaz birakin oyle kalsin zaten icinde hareket etmez.
Hocam kırılmıştı sadece pinleri çok ileri itiildiğinde çalışıyordu yani serbest bırakınca çalışmıyordu fakat birşey farkettim bu pinler PC almadan önce kırılmış farklı bir yapıştırıcıyla yapıştırılmış bende ilk sökmeye çalıştığımda yapıştırılmıştı fakat kendiliğnden öyle sandım başka bir PSU açtım öyle değilmiş öncedende tamir görmüş bende az bişey japon ile tuturdum ve şuan herşeyi topladım şuan bir sorun yok çalışıyor herşey çalıştığına göre bir sorun çıkmaz heralde sorunumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum

Hocam kırılmıştı sadece pinleri çok ileri itiildiğinde çalışıyordu yani serbest bırakınca çalışmıyordu fakat birşey farkettim bu pinler PC almadan önce kırılmış farklı bir yapıştırıcıyla yapıştırılmış bende ilk sökmeye çalıştığımda yapıştırılmıştı fakat kendiliğnden öyle sandım başka bir PSU açtım öyle değilmiş öncedende tamir görmüş bende az bişey japon ile tuturdum ve şuan herşeyi topladım şuan bir sorun yok çalışıyor herşey çalıştığına göre bir sorun çıkmaz heralde sorunumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum
Birde oyunlarda ekran dalgalanıyor sebebini biliyormusunuz aceba daha önce her zaman dalgalanıyordu fakat monitör prizini başka bir prize taktım düzeldi ama oyunlarda halen dalgalanıyor bu sorunu biliyormusunuz aceba

Son düzenleme:
Hocam kırılmıştı sadece pinleri çok ileri itiildiğinde çalışıyordu yani serbest bırakınca çalışmıyordu fakat bir şey fark ettim bu pinler PC almadan önce kırılmış farklı bir yapıştırıcıyla yapıştırılmış bende ilk sökmeye çalıştığımda yapıştırılmıştı fakat kendiliğnden öyle sandım başka bir PSU açtım öyle değilmiş önceden de tamir görmüş bende az bir şey Japon ile tuturdum ve şu an her şeyi topladım şu an bir sorun yok çalışıyor her şey çalıştığına göre bir sorun çıkmaz herhalde sorunumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Bir de oyunlarda ekran dalgalanıyor sebebini biliyor musunuz acaba daha önce her zaman dalgalanıyordu fakat monitör prizini başka bir prize taktım düzeldi ama oyunlarda halen dalgalanıyor bu sorunu biliyor musunuz acaba.

Vsyn ile alakali olabilir tam olarak nasıl bir şey oluyor bir video atabilir misiniz bu arada elinize saglik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı