PSU fanından çıkan sürtünme sesi azalıp tekrar artıyor

Archaea

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir süredir PSU fanından sürtünme sesi geliyor, bilgisayarı başlattıktan bi' 20 dakika sonra ses azalıp gidiyor, bir vakit sonra tekrar başlıyor. PSU'yu temizlediğim hâlde devam ediyor bu sorun. Fanı çıkarıp tek başına çalıştırdığımda sorun olmuyor ancak kapağını takıp kapattığımda ses devam ediyor. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba, bir süredir PSU fanından sürtünme sesi geliyor, bilgisayarı başlattıktan bi' 20 dakika sonra ses azalıp gidiyor, bir vakit sonra tekrar başlıyor. PSU'yu temizlediğim hâlde devam ediyor bu sorun. Fanı çıkarıp tek başına çalıştırdığımda sorun olmuyor ancak kapağını takıp kapattığımda ses devam ediyor. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Birşeye sürtmediğinden eminseniz rulmanlardan geliyordur. Yağlamak çözüm olabilir.

Hocam bende de aynı sorun vardı servise götürdüm çözdüm dedi baktım ne yapmış merak ettim. Fanın vidalandigi yerlere pul eklemis PSU kapağı ile fan arasindaki mesafeyi artırmış harbiden işe yaradı.

Hocam yağlamak için fan tam olarak hangi kısımda? İnternetten baktım ama dedikleri plastik kapak ne kadar zorlasam da açılmıyor. Pul yerine kürdan koyup yaptım ama sorun hala devam ediyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    176,5 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Geri
Yukarı