PSU Fanını 135mm Fan İle Değiştirmek

tortorella

Hectopat
Yer
Antalya
10 yıllık PSU'nun fanını sessiz bir fan ile değiştirmek istiyorum fakat üreticinin sitesinde gördüm ki bu PSU'nun fanı 135mm. Piyasada satılan fanlar ise 120mm, 140mm şeklinde. Dolayısıyla buna uygun fanı nasıl temin edeceğim konusunda sizlerden öneri bekliyorum. PSU'nun markası OCZ ModXStream 700W.

Güç kaynağınızı yenilemeniz daha mantıklı olacaktır. Güç kaynağınız sistem bileşenlerine yeterli gücü vermekte zorlanıyor olabilir. Yıllar geçtikçe verimlilik kaybederler.

Merhaba. Güç kaynağı ile ilgili tek sıkıntı biraz titreşimli çalışıyor olması. Onun dışında bir problemim yok.

Multimetre ile PSU kartının değerlerini ölçebilirsiniz eğer olması gereken değerleri vermiyorsa size yakın zamanda sıkıntı çıkartabilir. Ben daha önce dediğinizi yaptım çok güzel bir modifiye oldu :)
Merhaba. 135mm fan önerisi arıyorum. Daha doğrusu nerden temin edebilirim o konuda öneri bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı