PSU içeren kasa önerisi

Bütçe
max 850
Everest aynı Rampage, Gamepower dandik diye biliyorum hocam.

Zamanında almıştım halen AMD Ryzen 3600 işlemciyle kullanıyorum hazır 650W ile geldi bayağı uygun bir şeydi aldığımda.

Zamanında almıştım halen AMD Ryzen 3600 işlemciyle kullanıyorum hazır 650W ile geldi bayağı uygun bir şeydi aldığımda.
Frisby yi değişmesine gerek yok o zaman. Kullandım sıkıntı yok mantığı PSU için geçerli değil.

O sisteme 7000 TL? Kazık yemişsiniz.

Kazıklanmışsınız keşke almadan önce danışsaydınız buraya.

Keşke almadan önce söyleseydiniz hocam 1660 Super'li Neon MS – MoleculePC böyle bir sistem vardı.

Hocam dediğim gibi alabileceğim en iyi sistem buydu(2020 Aralıkta 4600TL ye). Konuya dönersek sizin kasa-psu olarak öneriniz ne olurdu?

Bence kasanız idare eder ama PSU'yu değiştirin ileriye dönük olması içinde 600-700W arası bir şey alın.

O zaman bile 3500 TL bulunuyordu bu sisteme benzer sistemler. FSP markasına bakabilirsin sadece PSU için.

1627296750295.png

Aldığım zamanki dolar kuru buydu hocam(ekran kartı sıkıntısının yavaş yavaş başladığı dönemler), iyi araştırdığımı hatırlıyorum. Maksimum 4600'e çıkabildiğim için bunu aldım(1660S sistemler 5600 seviyelerindeydi). Bu tür bir sistem hiçbir zaman 3500'e düşmedi.

Dosya Ekleri

• 1627296815651.png
    1627296815651.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 27
Kasa konusunda @Mehmet A hocam bayağı iyi. PSU konusuna gelirsek fazla para veremem diyorsanız ben Zalman ZM500X almıştım zamanında. Yaklaşık 2 kere trafo patladı, 20'den fazla kez elektrik gidip geldi daha bana mısın demedi.

Almak isterseniz link:

Ses Olarak'da gayet iyi. Daha uğultu gibi bir sorun yaşamadım. Üzerinde yaklaşık 4 tane de Molex bağlantısı var. 4 X 2 CPU güç beslemesi de bulunuyor. Öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı