PSU için 8 pin uzatma kablosu önerisi

Griffith

Hectopat
Daha fazla  
Güç kaynağımın işlemci besleme kablosu anakartın soketine yetişmiyor. Bunun için uzatma kablosu alacağım fakat kablonun sahte olup olmadığını nasıl anlarım? Ya da güvenip alabileceğim bir marka var mı?

Sahte olup olmaması derken neyden kastediyorsunuz sonuçta markalı ürünler değil bunlar genelde. Ben zamanında Aliexpress'ten aldığım bir uzatmayı kullanıyorum 4-5 yıldır mesela kalitesi fena değil. Alacağın şey renkli plastik kablolu olan ve beyaz konnektörlü olan en dandiklerden değilse sorun olacağını sanmıyorum. Hatta o dandik olanlar bile iş görecektir çok kaliteye ihtiyaç yok.

Sahte olup olmaması derken neden kastediyorsunuz sonuçta markalı ürünler değil bunlar genelde. Ben zamanında AliExpress'ten aldığım bir uzatmayı kullanıyorum 4-5 yıldır mesela kalitesi fena değil. Alacağın şey renkli plastik kablolu olan ve beyaz konnektörlü olan en dandiklerden değilse sorun olacağını sanmıyorum. Hatta o dandik olanlar bile iş görecektir çok kaliteye ihtiyaç yok.

Yorumlarda kablonun yandığını söyleyenler oluyor, sahteden kastım bakır yerine demir ya da başka bir şey kullanıyorlar böylece kolay ısınıp eriyebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı