PSU ile ekran kartını birbirine bağlayan kablo

864360

Picopat
PSU'dan ekran kartına uzanan üzerinde 600W yazan bir kabloyu ekran kartına bağlayıp kullanıyorum 2 haftadır. PC yeni topladım ve ilk günden beri böyle kullanıyorum ama birkaç gündür ekran kartı ile sorun yaşıyorum. PSU kabloları içinde görseldeki gibi bir kablo daha var. Ekran kartı kutusundan çıkan iki başlıklı kablo ile bunu bağlasam sorun yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-23-11-21-44-361_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-23-11-21-44-361_com.miui.gallery-edit.jpg
    335,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
PCI-e isimli kablolar sanırım 6+2 şeklinde dizayn edilmiş, ekran kartınızda kaç pinlik güç bağlantısı varsa onu PCI-e kablolarını takarak sorunu çözebilirsiniz. Siz normalde hangi kabloyu kullandınız?

PCI-e isimli kablolar sanırım 6+2 şeklinde dizayn edilmiş, ekran kartınızda kaç pinlik güç bağlantısı varsa onu PCI-e kablolarını takarak sorunu çözebilirsiniz. Siz normalde hangi kabloyu kullandınız?
Ben direkt olarak tek kablo bağladım tam olarak yuvaya oturan bir kablo. Şu an onun görselini atamıyorum. Pin yuvaları tam denk geliyor. O kabloda bir sorun olabilir mi acaba diye endişe edip farklı bir yöntem denemek istiyorum

Farklı voltaj seviyelerine sahip olabilir kablolar, tavsiyem dediğim gibi PCI-e kablosunu kullanın, ekran kartı için PSU'dan çıkan kablo bu çünkü.

12VHPWR kablosudur muhtemelen, 12 pin'li degil mi? Ekran kartiniz rtx 4000 serisi mi?
Rtx 4070 Super

Kullanım kılavuzunda doğru kabloyu taktığımı gösteriyor onda sorun yok. Ben sadece farklı bir kablo ile aynı sorunu yaşayacak mıyım onu merak ediyorum.
12+4 pinli bir kablo takılı ekran kartında.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı