PSU kablosu takıldığında bilgisayar açılmıyor

KomPosion

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar aldım ve kargo ile geldi fakat şu an power supply kablosunu taktığım zaman bilgisayar açılmıyor. Sebebi nedir?

Bir tamirciye sorduğum zaman garantiye gönderilmesi gerektiğini söyledi anakartta bir sorun var dedi mecbur yarın garantiye yollayacağım.
Sıfır almadın mı bilgisayarı? Anakart nasıl bozuk gelebiliyor? Bir de faili direkt anakart olarak bellemek de çok saçma. Kasanın ön panel bağlantıları yanlış yapıldı belki?

Sıfır almadın mı bilgisayarı? Anakart nasıl bozuk gelebiliyor? Bir de faili direkt anakart olarak bellemek de çok saçma. Kasanın ön panel bağlantıları yanlış yapıldı belki?
Zaten sorduğumda kablo bağlantıları zaten yanlıştı dedi ve aynı şekilde onları düzenlediğimde yine görüntü akamadık yani sorun psu veya kablo gibi bileşenlerde değilmiş çünkü kablo ve psu çalışıyor güç geliyor ama fanlar ışıklar ve sistem çalışmıyor ve incehesaptan almıştım hazır sistem olarak ve birçok insan bu gün ve dün bu konudan şikayetçi olmuş bazı platformlarda

Zaten sorduğumda kablo bağlantıları zaten yanlıştı dedi ve aynı şekilde onları düzenlediğimde yine görüntü akamadık yani sorun psu veya kablo gibi bileşenlerde değilmiş çünkü kablo ve psu çalışıyor güç geliyor ama fanlar ışıklar ve sistem çalışmıyor ve incehesaptan almıştım hazır sistem olarak ve birçok insan bu gün ve dün bu konudan şikayetçi olmuş bazı platformlarda
2 haftayı geçmediyse iade edin veya değişim talep edin.

Bende ona şaşırıyorum ama forumlardakilerle konuşuyorum adamlar dün ve bugün şikayet atmışlar 1 gün kullandım bozuldu geldiğinde bozuk çıktı vesaire gibi

O sistemi toplayan yanlış bağlantı yapmaz, onlarca sistem topluyorlar, ayrıca sistemi çalıştırıp görüntü almışlardır.
Uzay montaj olarak görüntü aldılarsa kasanın ön paneli arızalı veya yanlış bağlantı yaptıklarını düşünüyorum.

1725032872634.png

Kırmızıyla işaretli 2 pini kısa devre yaparak sistemi "düz kontak" biçimde çalıştırabilir konu sahibi.

Uzay montaj olarak görüntü aldılarsa kasanın ön paneli arızalı veya yanlış bağlantı yaptıklarını düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2298189

Kırmızıyla işaretli 2 pini kısa devre yaparak sistemi "düz kontak" biçimde çalıştırabilir konu sahibi.
Ben hiç anlamıyorum yanlış bir şey yaptığım anda garanti düşer diye korkuyorum

Eki Görüntüle 2298189

Hayır, kasaya montajayıp görüntü alırlar, uzay montaj test yapılmaz.

Konu sahibi bizi pek dikkate almıyor, o yüzden konuyu takipten çıkıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı