Sıfır almadın mı bilgisayarı? Anakart nasıl bozuk gelebiliyor? Bir de faili direkt anakart olarak bellemek de çok saçma. Kasanın ön panel bağlantıları yanlış yapıldı belki?Bir tamirciye sorduğum zaman garantiye gönderilmesi gerektiğini söyledi anakartta bir sorun var dedi mecbur yarın garantiye yollayacağım.
Zaten sorduğumda kablo bağlantıları zaten yanlıştı dedi ve aynı şekilde onları düzenlediğimde yine görüntü akamadık yani sorun psu veya kablo gibi bileşenlerde değilmiş çünkü kablo ve psu çalışıyor güç geliyor ama fanlar ışıklar ve sistem çalışmıyor ve incehesaptan almıştım hazır sistem olarak ve birçok insan bu gün ve dün bu konudan şikayetçi olmuş bazı platformlardaSıfır almadın mı bilgisayarı? Anakart nasıl bozuk gelebiliyor? Bir de faili direkt anakart olarak bellemek de çok saçma. Kasanın ön panel bağlantıları yanlış yapıldı belki?
2 haftayı geçmediyse iade edin veya değişim talep edin.Zaten sorduğumda kablo bağlantıları zaten yanlıştı dedi ve aynı şekilde onları düzenlediğimde yine görüntü akamadık yani sorun psu veya kablo gibi bileşenlerde değilmiş çünkü kablo ve psu çalışıyor güç geliyor ama fanlar ışıklar ve sistem çalışmıyor ve incehesaptan almıştım hazır sistem olarak ve birçok insan bu gün ve dün bu konudan şikayetçi olmuş bazı platformlarda
Aynen öyle yapacağım daha bu gün 2 saat önce geldi çok hayal kırıklığına uğradım2 haftayı geçmediyse iade edin veya değişim talep edin.
Uzay montaj olarak görüntü aldılarsa kasanın ön paneli arızalı veya yanlış bağlantı yaptıklarını düşünüyorum.O sistemi toplayan yanlış bağlantı yapmaz, onlarca sistem topluyorlar, ayrıca sistemi çalıştırıp görüntü almışlardır.
Ben hiç anlamıyorum yanlış bir şey yaptığım anda garanti düşer diye korkuyorumUzay montaj olarak görüntü aldılarsa kasanın ön paneli arızalı veya yanlış bağlantı yaptıklarını düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2298189
Kırmızıyla işaretli 2 pini kısa devre yaparak sistemi "düz kontak" biçimde çalıştırabilir konu sahibi.
Uzay montaj olarak görüntü aldılarsa kasanın ön paneli arızalı veya yanlış bağlantı yaptıklarını düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2298189
Kırmızıyla işaretli 2 pini kısa devre yaparak sistemi "düz kontak" biçimde çalıştırabilir konu sahibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.