ButcherofBulaviken Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 111 Çözümler 3 6 Şubat 2021 #1 PSU güç kablosu yerine tam oturmuyor zorlamaya da korkuyorum. Ne yapabilirim? Sistem garantiden yeni geldi ve PSU yeni değişti. En fazla resimdeki gibi oturuyor. Dosya Ekleri IMG_20210206_132443.jpg 101,3 KB · Görüntüleme: 812 IMG_20210206_132438.jpg 140,1 KB · Görüntüleme: 719
PSU güç kablosu yerine tam oturmuyor zorlamaya da korkuyorum. Ne yapabilirim? Sistem garantiden yeni geldi ve PSU yeni değişti. En fazla resimdeki gibi oturuyor.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 6 Şubat 2021 #2 Zorla biraz daha. Bende de aynı. Tam oturmuyor galiba. Bende azıcık bir yer kalıyor. Ama PSU kapalıyken ve fişe takılı değilken biraz daha bastır. Artı 0 Eksi
Zorla biraz daha. Bende de aynı. Tam oturmuyor galiba. Bende azıcık bir yer kalıyor. Ama PSU kapalıyken ve fişe takılı değilken biraz daha bastır.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Girebildiği yere kadar çok bastırmadan sok. Daha da zorlama. PC açıkken kasayı çok hareket ettirme. Zaten büyük ihtimal sorun olmayacaktır. Artı 0 Eksi
Girebildiği yere kadar çok bastırmadan sok. Daha da zorlama. PC açıkken kasayı çok hareket ettirme. Zaten büyük ihtimal sorun olmayacaktır.
KS KS ButcherofBulaviken Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 111 Çözümler 3 6 Şubat 2021 #4 Tamam biraz daha bastırayım ama masam çok oynak bir masa sorun olacaktır. Tam oturması gerekiyordu benim için. Artı 0 Eksi
Tamam biraz daha bastırayım ama masam çok oynak bir masa sorun olacaktır. Tam oturması gerekiyordu benim için.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.297 Makaleler 5 Çözümler 44 6 Şubat 2021 #5 Ya kablonun o kısmı uzun yada yuva biraz kısa. Sıkıntı olmayacaktır tam oturduysa. Artı 0 Eksi
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 6 Şubat 2021 #6 Benim PSU kablosu çok hassastı en ufak titremede PC kapanıyordu. Bende bütün gücümle kablosu ileri ittim. Şimdide çıkarmakta zorlanıyorum. Artı 0 Eksi
Benim PSU kablosu çok hassastı en ufak titremede PC kapanıyordu. Bende bütün gücümle kablosu ileri ittim. Şimdide çıkarmakta zorlanıyorum.
KS KS ButcherofBulaviken Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 111 Çözümler 3 6 Şubat 2021 #7 300434 dedi: Ya kablonun o kısmı uzun yada yuva biraz kısa. Sıkıntı olmayacaktır tam oturduysa. Genişletmek için tıkla... Tam oturmuyo ama zorlamassan da oynamıyor Artı 0 Eksi
300434 dedi: Ya kablonun o kısmı uzun yada yuva biraz kısa. Sıkıntı olmayacaktır tam oturduysa. Genişletmek için tıkla... Tam oturmuyo ama zorlamassan da oynamıyor
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 6 Şubat 2021 #8 ButcherofBulaviken dedi: Tamam biraz daha bastırayım ama masam çok oynak bir masa sorun olacaktır. Tam oturması gerekiyordu benim için. Genişletmek için tıkla... Siz kasayı yere alıp kabloyu bastırsanız orası girer. Tamamı girmek zorunda değil. Merak etme. Artı 0 Eksi
ButcherofBulaviken dedi: Tamam biraz daha bastırayım ama masam çok oynak bir masa sorun olacaktır. Tam oturması gerekiyordu benim için. Genişletmek için tıkla... Siz kasayı yere alıp kabloyu bastırsanız orası girer. Tamamı girmek zorunda değil. Merak etme.
KS KS ButcherofBulaviken Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 111 Çözümler 3 6 Şubat 2021 #9 Tek7HackDedi dedi: Siz kasayı yere alıp kabloyu bastırsanız orası girer. Tamamı girmek zorunda değil. Merak etme. Genişletmek için tıkla... Evet sağolun dediğiniz gibi yapınca tamamen girdi ama üstten biraz oynuyor yine de üst diş tam oturmuyor herhalde. Ama sıkıntı olmaz umarım Dosya Ekleri IMG_20210206_135033.jpg 148,4 KB · Görüntüleme: 564 Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Siz kasayı yere alıp kabloyu bastırsanız orası girer. Tamamı girmek zorunda değil. Merak etme. Genişletmek için tıkla... Evet sağolun dediğiniz gibi yapınca tamamen girdi ama üstten biraz oynuyor yine de üst diş tam oturmuyor herhalde. Ama sıkıntı olmaz umarım
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 6 Şubat 2021 #10 ButcherofBulaviken dedi: Evet sağ olun dediğiniz gibi yapınca tamamen girdi ama üstten biraz oynuyor yine de üst diş tam oturmuyor herhalde. Ama sıkıntı olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz merak etme. Artı 0 Eksi
ButcherofBulaviken dedi: Evet sağ olun dediğiniz gibi yapınca tamamen girdi ama üstten biraz oynuyor yine de üst diş tam oturmuyor herhalde. Ama sıkıntı olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz merak etme.