PSU Kapalıyken Gelen İnce Ses

Ceyhun26

Hectopat
Daha fazla  
PSU kapalıyken bile ses geliyor ama inanılmaz az bir ses, anlamak için kulağınızı PSU'nun dibine sokmanız lazım. Yeni PSU. Bu ses normal mi? Tekrar söylüyorum çok ince. Bilgisayar açıkken gelmiyor. PSU şalterini kapatınca bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çok çok az bir ses ise bir de PSU şalterden kapanınca dediğinize göre, evimizdeki ışıklar gibi bir anahtar olabilir. "Tık" diye bir ses gelebilir. İyi ki yanık kokusu gelmiyor.

Sen çok yanlış anlamışsın be kardeş. PSU'nu yanındaki şalteri kapatınca ses kapanıyor dedim şalter atıyor demedim. Dikkatlı okusan.

Sen çok yanlış anlamışsın be kardeş. PSU'nu yanındaki şalteri kapatınca ses kapanıyor dedim şalter atıyor demedim. Dikkatlı okusan.

Şalter dediğim PSU'nun butonu işte her neyse.

Hiçbir şeyin attığı falan yok.

O tip sesler genelde kondansatörden veya bobinlerden gelir. Çin malı markasız bir şey olsa normal ama Seasonic ise biraz sıkıntı var gibi. Bir sorun olacağını düşünmüyorum ancak satın aldığını yere gönderin ve değişim isteyin.
Not: Ürünü göndermeden önce başkalarının anlamayacağı sadece sizin emin olarak anlayacağınız bir noktasına işaret koyun. Eğer değiştirdik diye ürünü size yollarlarsa emin olursunuz.
Not 2: Kesinlikle ürünün vidalarını açmayın garanti dışı kalır.

PC kapalı iken ses var diyor bobin ağlaması o Seasonic 'in kronik sorunu sanırım PSO'nun arkasındaki düğme enerjiyi verdiği sürece öter onu kapat o zaman.
Ben neden nadir olarak Seasonic markası ürünlerden bu tip şikayetler okuyorum? Yanlış bilgi veya yorum yapmayın. Örneğin Corsair VS ve CX serisi PSU'lar ses yapar fan sesi, bobin sesi vs. bu kroniktir. Ama ara sıra nadiren olan bir hataya bunu söyleyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…