PSU Kapalıyken Gelen İnce Ses

O tip sesler genelde kondansatörden veya bobinlerden gelir. Çin malı markasız bir şey olsa normal ama Seasonic ise biraz sıkıntı var gibi. Bir sorun olacağını düşünmüyorum ancak satın aldığını yere gönderin ve değişim isteyin.
Not: Ürünü göndermeden önce başkalarının anlamayacağı sadece sizin emin olarak anlayacağınız bir noktasına işaret koyun. Eğer değiştirdik diye ürünü size yollarlarsa emin olursunuz.
Not 2: Kesinlikle ürünün vidalarını açmayın garanti dışı kalır.

Ben neden nadir olarak Seasonic markası ürünlerden bu tip şikayetler okuyorum? Yanlış bilgi veya yorum yapmayın. Örneğin Corsair VS ve CX serisi PSU'lar ses yapar fan sesi, bobin sesi vs. bu kroniktir. Ama ara sıra nadiren olan bir hataya bunu söyleyemezsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Seasonic coil whine - YouTube
Bunun nesi yanlış? Şikayet var ki yazıyoruz.

Bir diğer tavsiyem başka bir bilgisayara takıp dene.
Alakasız olur çünkü PC kapalıyken ses geliyor demiş. Sizin öneriniz örneğin diziniz oturunca ağrımaya başlıyor ve yeni bir ayakkabı almasını öneriyorsunuz.

Hocam aynı PSU bende de var. Aynı sorun var dediğin gibi.

Sizce ne yapmalıyım böyle çalışsa anakart falan yanar mı çıkar mı? Çünkü değişim işi biraz sıkıntı 1-2 hafta bilgisayarsız kalacağım.
Sorun teşkil etmez ses rahatsız etmiyorsa bir şey olmaz.

Uğraşmaya değer mi? Kafamı PSU'ya sokunca geliyor. Çalışırken sorun yok. CW değil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Seasonic coil whine - YouTube
Bunun nesi yanlış? Şikayet var ki yazıyoruz.

1-2 tane şikayet varsa buna kronik sorun diyemezsiniz.
o Seasonic 'in kronik sorunu sanırım
O zaman her firmanın belirli sorunları var her konuda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı