anobey
Hectopat
Total 740 civarı tutuyor para bırakmadınız kiÖnü mesh ve kalan paraya 3 fan alırsınız.
Total 740 civarı tutuyor para bırakmadınız kiÖnü mesh ve kalan paraya 3 fan alırsınız.
PSU olarak Cooler Master MWE 550W alınabilir:
![]()
Kasa olarak:
![]()
Aerocool Ore Saturn 3x12cm Fixed RGB Fanlı, Pencereli, Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası (AE-ORS) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Ore Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Koruma : OVP/UVP/OPP/SCP Max. Çıkış Değerleri : 12V: 45A, +5V: 20A, +3.3V: 20A (12V...www.teknobiyotik.com
Daha görsel ve malzeme kalitesi daha iyi:
Aynı kasanın ön paneli farklı tercih zevke kalmış:Sharkoon Rgb-lit-100 Midi Tower Kasa Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SHARKOON Rgb-lıt-100 Midi Tower Kasa Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
SHARKOON -rgb-lıt-200 Mıdı Atx Kasa Atx Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SHARKOON -rgb-lıt-200 Mıdı Atx Kasa Atx Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Açıklama yapmayı düşünmemiştim başta ama Cooler Master MWE serisi bu bütçeye en iyi iç yapıyı sunan PSU olabilir.
Sharkoon eski bir yapı kullanıyor pek iyi değil W ve markaya takılmayın.
Elite V3 yapı olarak tehlikeli bir model.
Öneriyi tekrardan atayım:
Bu kasa ile altta arkadaşın önerdiği aerocool ore Satürn ile fark var mı ?Hahaha... Ben kapitalistim!
![]()
Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AERO1FR | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Aero One Frost Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi...www.teknobiyotik.com
Hocam son sunu danışayım . Sıktım dişimi ve şunu aldım diyelim , mantıklı mıdır ? CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYARX 5600 XT modeli ile 550W PSU sıkıntı olmaz.
Üstte de yazdım hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.