PSU, kasa ve Wi-Fi çip önerisi

Makaleler
1
Yer
Malatya
Elimde Radeon R7 250 2 GB GDDR5 bulunmakta, bununla sistem dizmeye karar verdim. Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz -bunu bir 8'le upgradeleyeceğim-, 7200 RPM 500 GB, 240 GB Toshiba SSD ve A320M-A Pro aldım, kasa olarak daha belirlemedim, bana power, kasa ve Wi-Fi çipi lazım. Bu konuda bana destek olabilecek var mı acaba?

Kasaya bu kadar bütçe ayırabileceğimi sanmıyorum toplam olarak biraz az olacak ama 650-700 tl arası
Bütçeniz nedir? Uygun fiyat olarak kasa + PSU bunu önerebilirim.
Aslında baktım da bu gayet uygunmuş psu oldugunu görmemiştim teşekkürler.

O zaman bunu öneririm 650-700 TL bütçe varsa. Daha gösterişli bir kasadır ona göre. :D
İlk önerdiğin daha hoşuma gitti hoşuma gidiyor öyle kasalar hem var diye aşmaya gerek yok :D wi-fi çipine önerebileceğin bir şey var mı acaba arka odanın kablosu bozuk ondan dolayı wi-fi çipi kullanıcam

İlk önerdiğin daha hoşuma gitti hoşuma gidiyor öyle kasalar hem var diye aşmaya gerek yok :D wi-fi çipine önerebileceğin bir şey var mı acaba arka odanın kablosu bozuk ondan dolayı wi-fi çipi kullanıcam
Hocam onun hakkında fikrim yok. Ben bütçe yoktur diye ufak atmıştım. Hoşunuza gittiyse ne mutlu. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı