PSU kaynaklı hatalar

N4XT

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kioxia 500 GB SSD
Ekran kartı
1660 Süper 6 GB
Anakart
Gigabyte A520M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Arkadaşlar 3-4 gün önce vatandan anakart aldım. Anakartı ve diğer bileşenleri taktıktan sonra Power güç vermemeye başladı (500W).
Daha sonra bilgisayarcı Power kaynaklı bir sorun olduğunu söyledi ve Power'i değiştirdi. Daha sonra bilgisayar açıldı. Yeni SSD aldığım için BIOS üzerinden Windows yüklemesi yapamadık Windows kuruluma başlamadı. Başka anakartta sorunsuz çalıştı bu anakart garanti kapsamına girer mi?

Ayrıca bilgisayarın diğer bileşenleri çalışıyor. Anakartta çalışıyor ve BIOS'a giriyor ama Windows yüklemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci montajında bir hata olabilir, BIOS güncel olmayabilir. Bana sorarsan Web'den aldıysan koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkın var iade et gitsin.

Gigabyte anakartların kronik sorunu, BIOS güncellemeyi dene. Düzelmezse direk beğenmedim daha yüksek model almaya karar verdim de geri yolla.

İşlemci montajında bir hata olabilir, BIOS güncel olmayabilir. Bana sorarsan Web'den aldıysan koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkın var iade et gitsin.

Gigabyte anakartların kronik sorunu, BIOS güncellemeyi dene. Düzelmezse direk beğenmedim daha yüksek model almaya karar verdim de geri yolla.
Vatan bilgisayardan aldım 4 gün oldu oradaki çalışanlar işlemci ve ram sorunlarına karşı anakartı test ettiler başka anakartta sorunsuz olarak çalışıyor BIOS güncelleme riskli olduğu ve garanti kapsamı dışında olduğu için firmaya gönderdik oradan iade istedik ama psu güç vermediği için anakartta sıkıntı olmuş olabilir mi yani garanti kapsamı dışında kalabilir mi diye korkuyorum şuan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı