A arda34k Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 14 5 Mart 2023 #1 PSU nerede, markasını nasıl öğrenebilirim? Uygulaması falan var mı?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 arda34k dedi: PSU nerede, markasını nasıl öğrenebilirim? Uygulaması falan var mı? Genişletmek için tıkla... Genellikle kasanın sol altında olur hocam. (Kasadan kasaya yeri değişebilir) Artı 0 Eksi
arda34k dedi: PSU nerede, markasını nasıl öğrenebilirim? Uygulaması falan var mı? Genişletmek için tıkla... Genellikle kasanın sol altında olur hocam. (Kasadan kasaya yeri değişebilir)
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 5 Mart 2023 #3 arda34k dedi: PSU nerede, markasını nasıl öğrenebilirim? Uygulaması falan var mı? Genişletmek için tıkla... Yok ama kasanın içini açıp bakmak çok zor olmamalı. Artı 0 Eksi
arda34k dedi: PSU nerede, markasını nasıl öğrenebilirim? Uygulaması falan var mı? Genişletmek için tıkla... Yok ama kasanın içini açıp bakmak çok zor olmamalı.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 Kasanızın içini görebiliyorsanız oradan bakabilirsiniz, dışarıdan da PSU'nun olduğu kısma bakarsanız gözükebilir, uygulama var mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Kasanızın içini görebiliyorsanız oradan bakabilirsiniz, dışarıdan da PSU'nun olduğu kısma bakarsanız gözükebilir, uygulama var mı bilmiyorum.
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 5 Mart 2023 #5 arda34k dedi: PSU nerede, markasını nasıl öğrenebilirim? Uygulaması falan var mı? Genişletmek için tıkla... Etiketine bak veya model-seri numarasını aramayı dene. Artı 0 Eksi
arda34k dedi: PSU nerede, markasını nasıl öğrenebilirim? Uygulaması falan var mı? Genişletmek için tıkla... Etiketine bak veya model-seri numarasını aramayı dene.
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #6 Eski kasalarda üstte yeni kasalarda altta olur, uygulaması yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS A arda34k Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 14 5 Mart 2023 #7 Kasanın modelini biliyorum fakat alırken değiştirdiğimmi diye merak ediyorum unuttum çünkü kasa böyle ve gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Kasanın modelini biliyorum fakat alırken değiştirdiğimmi diye merak ediyorum unuttum çünkü kasa böyle ve gözükmüyor.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #8 arda34k dedi: Kasanın modelini biliyorum fakat alırken değiştirdiğimmi diye merak ediyorum unuttum çünkü. Kasa böyle ve gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Arkasındaki PSU'nun kablosunun oradan görebilirsin görürsün belki. Telefonla flash vur gözükür muhtemelen. Artı 0 Eksi
arda34k dedi: Kasanın modelini biliyorum fakat alırken değiştirdiğimmi diye merak ediyorum unuttum çünkü. Kasa böyle ve gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Arkasındaki PSU'nun kablosunun oradan görebilirsin görürsün belki. Telefonla flash vur gözükür muhtemelen.
KS KS A arda34k Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 14 5 Mart 2023 #9 VenomBey dedi: Arkasındaki PSU'nun kablosunun oradan görebilirsin görürsün belki. Telefonla flash vur gözükür muhtemelen. Genişletmek için tıkla... bu kısımamı bakayim? Artı 0 Eksi
VenomBey dedi: Arkasındaki PSU'nun kablosunun oradan görebilirsin görürsün belki. Telefonla flash vur gözükür muhtemelen. Genişletmek için tıkla... bu kısımamı bakayim?
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #10 arda34k dedi: Eki Görüntüle 1691509 Bu kısımamı bakayim? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi